Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Casa VerdeFiliaşi, jud. Dolj: Reducere cu 44% a costurilor pentru apă caldă şi încălzire

F.A. Investiţii /

Primăria Oraşului Filiaşi din judeţul Dolj a obţinut în luna iunie 2010 aprobarea unei finanţări de 921,22 mii lei prin Programul "Casa Verde" pentru instalarea de sisteme de încălzire ce utilizează surse regenerabile în cadrul a două obiective din oraş: Spitalul Filişanilor şi Grădiniţa nr. 3.

După semnarea contractului de finanţare cu Administraţia Fondului pentru Mediu, Primăria va demara procedurile de achiziţie pentru lucrări, ne-a precizat domnul Nicolae Stăncoi, Primarul Oraşului Filiaşi.

Deocamdată primăria aşteaptă finalizarea proiectului tehnic, care urma să fie gata până la data de 30 septembrie. Proiectul tehnic este realizat de firma SC "Novainvest" din Craiova.

Prin această investiţie cheltuielile pentru apă caldă şi încălzire vor fi reduse cu 44% pe tot parcursul anului. Pe timp de iarnă sistemele de încălzire ce utilizează energie regenerabilă vor asigura doar parţial necesarul de apă caldă şi agent termic.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional