Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Fonduri europene - POS MediuGiurgiu: O contestaţie amână atribuirea primului contract de lucrări

F.A. Investiţii /

Giurgiu: O contestaţie amână atribuirea primului contract de lucrări

Ultimul contract de asistenţă tehnică din cadrul proiectului "Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Giurgiu" a fost atribuit către ISPE Bucureşti. Acesta este cel de-al treilea contract atribuit de Consiliul Judeţean Giurgiu în cadrul proiectului menţionat. Urmează să mai fie lansate licitaţiile pentru încă şase contracte până la sfârşitul anului.

Crearea sistemului de management integrat al deşeurilor presupune costuri de 112,85 milioane lei, din care 101,58 milioane lei reprezintă suma acordată prin Programul Operaţional Sectorial Mediu şi de bugetul de stat.

De asemenea, au fost încheiate procedurile de licitaţie pentru primul contract de lucrări "Reabilitarea şi închiderea depozitelor urbane neconforme, existente în judeţul Giurgiu", însă contractul nu a fost atribuit datorită unei contestaţii ce este în prezent în curs de evaluare la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, ne informează doamna Simona Dumitrescu, expert Relaţii Publice în cadrul Unităţii de Implementare a Proiectului.

Urmează să fie lansate licitaţiile pentru construcţia centrului de management integrat al deşeurilor; construcţia a trei platforme/centre de colectare, precum şi de puncte de colectare; reabilitarea şi închiderea depozitelor urbane neconforme; achiziţia de echipamente şi audit financiar.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional