Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Iasi a semnat contractul pentru reabilitarea unui alt ambulatoriu

I.D. Investiţii /

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iasi va fi reabilitat si modernizat din fonduri nerambursabile. Contractul a fost incheiat ieri, 25 septembrie.

Proiectul are o valoare de aproximativ 6,19 milioane lei, din care 4,85 milioane lei fonduri nerambursabile.

Prin aceasta investitie cele sapte cabinete din cadrul ambulatoriului vor fi modernizate si dotate. Suprafata construita totala desfasurata reabilitata va fi de 1.100 mp. Durata de implementare a proiectului este de 21 de luni.

Deschiderea ofertelor pentru contractul de lucrari a avut loc in data de 30 august 2013 (9 oferte), procedura aflandu-se in faza de evaluare. Se preconizeaza semnarea contractului in prima jumatate a lunii octombrie, perioada estimata de executie a lucrarilor fiind de 12 luni.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, precizeaza:

,,In perioada imediat urmatoare, prin intermediul fondurilor europene, Consiliul Judetean va moderniza patru ambulatorii. In urmatorii ani am in vedere realizarea de reparatii capitale la toate cele sase spitale din subordine."

Proiectul ,,Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgenta <> Iasi" incheie lista celor patru proiecte finantate cu fonduri europene de reabilitare si modernizare a ambulatoriilor de spital, al caror beneficiar este Consiliul Judetean Iasi. Lista mai cuprinde ,,Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic Judetean <> - Punct de lucru din Str. Gen.Berthelot nr.2", derulat in perioada februarie 2010 - octombrie 2011, ,,Ambulatoriul de Specialitate Obstetrica si Ginecologie <>, respectiv ,,Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iasi" pentru ultimele doua contractele de finantare fiind semnate in luna august a acestui an.

Consilul Judetean Iasi si-a asumat de asemenea realizarea lucrarilor de reparatii la Spitalul de Neurochirurgie si Spitalul pentru Copii. Fondurile pentru a aceste lucrari vor fi, cel putin momentan, acoperite de la bugetul Consiliului Judetean Iasi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional