Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Tulcea va demara lucrarile pentru sistemul de management al deseurilor

A.D. Investiţii /

CJ Tulcea va demara lucrarile pentru sistemul de management al deseurilor

Consiliul Judetean Tulcea urmeaza sa demareze lucrarile pentru realizarea sistemului de management integrat al deseurilor din judetul Tulcea, proiect ce presupune investitii totale de peste 30 milioane de euro.

Saptamana trecuta, proiectul a obtinut acordul de mediu, ultima autorizatie necesara derularii. "La momentul de fata, toate procedurile pentru acest proiect au fost finalizate, astfel ca investiţia este pe punctul de a incepe", au declarat reprezentantii CJ Tulcea.

Proiectul presupune construirea unui depozit conform de deseuri (care, in final, va avea o capacitate totala de peste 500.000 de metri cubi), o statie de tratare in comuna Mihai Bravu (pe un teren de 14,11 hectare) si vor fi inchise depozitele neconforme de la Isaccea, Macin si Sulina.

In plus, va fi creat un sistem de prelucrare a deseurilor municipale, care vor fi colectate pe sistemul selectiv dual (deseuri reciclabile si deseuri biodegradabile).

Dupa finalizarea proiectului vor exista si zece dane de acostare pentru transportul deseurilor din Delta Dunarii (trei la Sulina si cate una la Crisan, Mila 23, Maliuc, Partizani, Gorgova, Ilganii de Sus si Nufaru).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional