Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Folia autocolantă d-c-fix Folii şi figurine autocolante pentru camera copiilor

F.A. Amenajări /

Folii şi figurine autocolante pentru camera copiilor

Vesele, colorate şi cu imagini diverse

Nimic nu poate fi mai plăcut decât un cămin confortabil, un loc cochet, liniştit, haios, care să vă reflecte personalitatea şi stilul de viaţă, un loc în care să vă facă plăcere să vă întoarceţi în fiecare seară după serviciu, un loc pe care cu drag să-l putem numi "acasă". Trebuie să fie un loc în care să vă simţiţi bine împreună cu familia, dar potrivit şi pentru întâlnirile cu prietenii, indiferent dacă acestea sunt pentru petrecerea aniversării dumneavoastră sau a copiilor. Trebuie să fie un loc astfel amenajat încât să aibă loc şi un copil, dar şi să puteţi lucra seara fără să fiţi deranjaţi...

Societatea "Decorama Invest" din Bucureşti vă propune să ieşiţi din anonimat şi să exploraţi noile modele de autocolant d-c-fix precum şi colecţia pentru copii Spirit Minifun.

Folia autocolantă d-c-fix este un produs importat din Germania. Este un material ecologic atât în faza de producţie, cât şi în faza de distribuţie. Adezivul aplicat foliei nu conţine substanţe toxice. Folia autocolantă d-c-fix este disponibilă într-o diversitate de culori şi nuanţe. Printre acestea regăsim foliile care imită furnirul (nuc, ulm, stejar, brad sau mahon), marmura sau faianţa precum şi folii în culori vii sau chiar transparente. Specialiştii în amenajări interioare recomandă utilizarea foliei pentru baie, bucătărie, chiar şi pentru camera copiilor. De exemplu, dacă aveţi o baie foarte mică şi v-aţi dori să pară mai mare nu este cazul să spargeţi pereţii sau să construiţi o cameră specială. Specialiştii în domeniul amenajărilor interioare spun că, dacă pereţii acestei încăperi vor fi îmbrăcaţi în culori deschise, veţi reuşi să daţi impresia că spaţiul este mult mai încăpător.

Apariţia unui copil îşi pune amprenta atât pe viaţa de zi cu zi, cât şi pe locuinţa dumneavoastră. Este nevoie de o cameră special amenajată numai pentru el, decorată în culori vii, cu figurine şi jucării.

Colecţia Spirit Minifun oferă proaspeţilor părinţi şi nu numai, un avantaj major. Figurinele autocolante pot fi lipite şi dezlipite ori de câte ori este nevoie, fără ca folia să se deterioreze şi fără a folosi un adeziv. Vesele, colorate şi cu imagini diverse vă oferă posibilităţi nenumărate de schimbare a ambientului. Puteţi alege planşele autocolante cu figurine cum ar fi cele cu pomi, girafe, dinozauri, trenuleţe sau cu bărcuţe.

Preţurile autocolantelor din gama Spirit Minifun costă 45 lei/bucata, cu TVA inclus.

De asemenea, tot destinată copiilor este şi noua gamă de folii autocolante colorate şi cu figurine din care puteţi alege pe cele cu ursuleţi sau steluţe. Preţurile foliei autocolante cu lungimea de 15 m şi lăţimea de 45 cm costă 5 lei/ml iar cea cu lăţimea de 90 cm costă 9,5 lei/ml, iar cea cu lăţimea de 67,5cm costă 7,5 lei/ml (cu TVA inclus).

Sfaturi pentru lipirea foliei autocolante

Înainte de a lipi folia suprafaţa trebuie să fie foarte bine curăţată.

Folia autocolantă d-c-fix se lipeşte destul de uşor, dar este de preferat să ţineţi seama de anumite instrucţiuni pe care specialiştii vi le oferă.

- Înainte să începeţi lipirea foliei suprafaţa trebuie degresată. Acest lucru se poate face cu ajutorul soluţiei de curăţat geamuri;

- Dacă suprafaţa pe care se lipeşte folia autocolantă nu a fost degresată în prealabil, există riscul ca partea adezivă a foliei să se încarce de impurităţi şi să nu mai asigure o lipire perfectă;

- Trebuie să aplicaţi folia progresiv. Se desfac din marginea autocolantului câte 5 - 10 cm, se aplică şi se presează cu ajutorul unei role de tapet.

Dacă folia nu a fost aplicată corect de la început, acest lucru se poate remedia deoarece foliile d -c-fix îşi demonstrează rezistenţa adezivă doar după câteva ore.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional