Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

IAŞI"Green Hill 2" va fi gata la sfârşitul anului viitor

F.A. Locuinţe /

Perspectivă a proiectului "Green Hill 2"

Perspectivă a proiectului "Green Hill 2"

După succesul înregistrat, anul trecut, cu proiectul "Green Hill 1", un ansamblu de 82 de locuinţe care au fost vândute în totalitate, compania "Prime Proprietăţi Iaşi" a iniţiat, în acest an, proiectul "Green Hill 2". Acesta este construit pe o suprafaţă de 12.000 mp, situată în zona Popas Păcurari - Carrefour, şi constă din 30 de locuinţe construite în 15 imobile de tip duplex, cu acces la toate utilităţile şi facilităţile.

La finele lunii septembrie, din cele 15 case, trei imobile, totalizând şase locuinţe, au fost predate la cheie, iar lucrările se aflau în diferite stadii de execuţie în cazul tuturor celorlalte 12 case. Dezvoltatorul speră ca întregul ansamblu să fie finalizat la sfârşitul anului 2009.

Potrivit reprezentanţilor companiei "Terra Real Estate Iaşi", agent exclusiv al proiectului, fiecare locuinţă este compusă din subsol, parter, etaj şi mansardă. Parterul cuprinde un living, holul şi casa scării, bucătăria şi locul de luat masa, iar la etaj sunt amenajate trei dormitoare, din care unul matrimonial, cu acces la două băi şi două balcoane. Mansarda cuprinde un spaţiu în care proprietarul să-şi poată satisface hobby-urile, precum şi un dressing. Cele patru niveluri ale locuinţei totalizează o suprafaţă desfăşurată de 256 mp, iar fiecare locuinţă din cartierul "Green Hill 2" beneficiază de 344 mp teren. De asemenea, fiecare casă de tip duplex va avea două locuri de parcare, ce vor fi betonate. O locuinţă complet echipată, inclusiv terenul aferent, costă 199.500 de euro, cu TVA.

Locuinţele se vând finisate, cu instalaţii complet separate, cu terenul împrejmuit şi amenajat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional