Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Incep lucrarile la centrul comerical ParkLake

A.D. Investiţii /

Incep lucrarile la centrul comerical ParkLake

Sonae Sierra si Caelum Development au inceput dezvoltarea centrului comercial ParkLake, amplasat pe strada Liviu Rebreanu, din sectorul 3. Obiectivul presupune o investitie de 180 de miloane de euro si este programat pentru deschidere in 2016.

Licitatia pentru lucrarile de constructie se afla in desfasurare, iar lucrarile propriu-zise vor incepe in decembrie 2013.

Centrul comercial va dispune de o suprafata totala inchiriabila de 70.000 mp, aproximativ 200 de magazine si 2.600 de locuri in parcarea subterana.

"Suntem incantati ca demaram lucrarile de constructie pentru ParkLake si ca vom oferi bucurestenilor o experienta inovativa de cumparaturi", a declarat Fernando Guedes Oliveira, CEO Sonae Sierra.

David Sharkey, CEO, Caelum Development, a adaugat: "Avem toate conditiile pentru a incepe lucrarile de constructie".

Centrul comercial este proiectat in conformitate cu cele mai riguroase standarde de calitate, inclusiv în termeni de confort si siguranta. De asemenea, ParkLake va adopta solutii moderne de protectie a mediului, care au ca scop reducerea consumului de apa si energie electrica, precum si maximizarea ratei de reciclare atat pe perioada constructiei, cat si in faza operationala, au dat asigurari cei doi parteneri.

Proiectul ParkLake, una dintre cele mai mari investitii din sectorul 3, a fost amanat timp de mai multi ani, proiectul tracand prin mai multe variante.

Sonae Sierra detine in Romania centrul comercial River Plaza din Ramnicu Valcea si are in dezvoltare proiectul Adora Mall din Craiova.

La nivel international, Sonae Sierra detine 49 de centre comerciale.

Caelum Development are un portofoliu extins de 36 de proiecte in Europa, care include 21 de centre de retail cu o suprafata bruta de 200 000 mp..

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional