Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria construieste doua noi spitale in Bucuresti

I.D. Investiţii /

Sorin Oprescu, primarul Capitalei

Sorin Oprescu, primarul Capitalei

Infrastructura de sanatate din Capitala se va imbogatii cu doua noi spitale, prin investitii derulate de Primaria Bucuresti.

Spitalul Clinic de Copii "doctor Victor Gomoiu" va fi ridicat in curtea actualei unitati sanitare de la "Gomoiu"- veche de aproape o suta de ani.

Dupa extinderea unitatii medicale, numarul paturilor va creste de la 159 la 278, iar numarul salilor de operatie va creste de la doua existente deservind o singura specialitate (ORL) la 10, dupa cum urmeaza: doua sali operatii ORL, doua sali operatii Chirugie, doua sali operatie ortopedie si patru sali operatii cardiologie.

Cel de-al doilea proiect al municipalitatii vizeaza extinderea actualului spitalul Clinic Foisor de la de la 4.000 mp la 17.000 mp, numarul de paturi crescand de la 119 la 247, iar cel al salilor de operatie de la 5 la 8. De asemenea, va fi creata o sectie ATI la standarde europene prin realizarea unui sistem modern de monitorizare a pacientilor.

Primaria Bucuresti a investit in cele 19 spitale pe care le are in administrare 179 milioane de euro. Fondurile au fost utilizate pentru rezolvarea principalelor datorii rezultate din subfinantarea spitalelor, preluarea cheltuielilor de baza (utilitati administrative etc.), realizarea unor reparatii ample ale cladirilor, a spatiilor adiacente, reabilitarea si modernizarea spatiilor medicale si de spitalizare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional