Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Romania are parte de mai putin de 0,5% din investitiile in imobiliare din Europa

I.D. Investiţii /

Romania are parte de mai putin de 0,5% din investitiile in imobiliare din Europa

Din totalul capitalurilor atrase pentru investiii imobiliare ce vizeaza Europa, in Romania ajung in prezent mai putin de 0.5%, apreciaza Marius Grigorica, Senior Business Analyst, DTZ Echinox.

Tendintele actuale de pe pietele occidentale sunt insa favorabile pentru Romania. "O mare parte din capitalurile disponibile tintesc oportunitati de investitii imobiliare in piete secundare in urma reducerii randamentelor in pietele mature din Europa Occidentala", a declarat Grigorica.

Tara noastra are in favoarea sa si faptul ca piata autohtona este una de dimensiuni mari dar si imbunatatirea fundamentelor macroeconomice.

Asadat, situatia in ceea ce priveste atractivitatea Romaniei pentru investitori se va schimba. Marius Grigorica precizeaza: "In urmatorii ani estimam o crestere graduala a interesului investitorilor pentru tara noastra datorita randamentelor atractive ce pot fi obtinute intr-un climat de risc relativ scazut."

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional