Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Bazin didactic de înot în care dezinfectarea apei se face doar cu produse naturale

Investiţii /

Bazin didactic de înot în care dezinfectarea apei se face doar cu produse naturale

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Consiliul Judeţean Buzău a inaugurat la finalul lunii iunie primul bazin didactic de înot din judeţ, construit în ultimii 30 de ani. Investiţia se ridică la 450.000 de euro. Construcţia a fost realizată într-un timp record, respectiv doar patru luni, iar actualul preşedinte al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, a promis încă nouă astfel de investiţii, în tot judeţul.

    "Este o investiţie în valoare de 445.000 euro, implementată de A.D.I. Sărata-Monteoru, finanţarea fiind asigurată din fonduri proprii ale Consiliului Judeţean Buzău şi Primăriei Merei.Va funcţiona atât ca bazin didactic, unde copiii pot învăţa să înoate alături de un instructor, cât şi ca bazin de agrement pentru adulţi şi copii", a declarat Petre Emanoil Neagu, preşedintele CJ Buzău.

    Bazinul de înot se află în staţiunea Sărata Monteoru şi se adresează atât elevilor care vor putea desfăşura aici orele de sport cât şi tuturor celor care vor învăţa să practice sportul de apă. Obiectivul are o suprafaţă de 18,5X5,5 metri şi o adâncime de 1,30-1,40 m fiind propice pentru învăţarea inotului.

    Noul bazin beneficiază de un sistem inovator de filtrare a apei, iar dezinfectarea apei se face doar cu produse naturale, fără a folosi vreun produs chimic.

    "Nu folosim niciun fel de produs chimic în dezinfecţia bazinului nostru. Astfel, tot ceea ce însemnau alergii ale pielii, piele atopică, ochi roşii la copii, părul aspru la doamne... etc toate aceste probleme dispar pentru că totul este suta la suta natural", a explicat, la inaugurare, Dragoş Harpa , consultatul proiectului.

    Bazinul de înot acoperit va beneficia de dotări complete şi va avea o capacitate maximă de 30 de persoane.

    Staţiunea Sărata Monteoru se află la 14 kilometri distanţă de municipiul Buzău, în comuna Merei.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional