Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Compania Samsung - încurajată să investească mai mult în China

Internaţional /

Compania Samsung - încurajată să investească mai mult în China
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Premierul chinez Li Qiang i-a transmis preşedintelui Samsung, Jay Y. Lee, că ţara sa apreciază investiţiile conglomeratului coreean, a informat agenţia de presă de stat Xinhua.

    Întâlnirea de la Seul dintre al doilea mare oficial al Chinei şi şeful grupul sud-coreean a avut loc înaintea unui summit între Li, preşedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol şi prim-ministrul japonez Fumio Kishida, primele discuţii în trei dintre vecinii asiatici în mai mult de patru ani.mSamsung Electronics a investit în ultimii şase ani 24 de miliarde de dolari pe piaţa chineză, a declarat un director al companiei într-un articol publicat de China Daily.

    Afacerile gigantului tehnologic coreean se confruntă cu provocări din ce în ce mai mari pe fondul tensiunilor dintre SUA şi China, în timp ce trebuie să se adapteze măsurilor de control al exporturilor pe care Washingtonul le-a implementat pentru a opri accesul Chinei la cipuri de ultimă generaţie.

    Alegerea lui Li de a se întâlni cu un director al Samsung confirmă declaraţiile anterioare pe care liderul chinez le-a făcut în timpul unei întâlniri bilaterale cu Yoon, în cursul căreia a încurajat mai multe întreprinderi coreene să investească şi să facă afaceri în China şi a îndemnat Beijingul şi Seulul să coopereze pentru menţinerea stabilităţii lanţurilor de aprovizionare industriale.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional