Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Dreame Technology a lansat robotul de tuns iarba Dreame A1

F.D. Ştirile Zilei /

Dreame Technology a lansat robotul de tuns iarba Dreame A1

Dreame Technology a lansat pe piaţa din România robotul de tuns iarba Dreame A1. Recunoscută pentru produsele sale de menţinere a curăţeniei interioare, compania s-a extins prin acest produs şi pe segmentul întreţinerii exterioare a locuinţelor, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Utilizatorii care locuiesc la curte vor economisi până la 200 de ore în fiecare an, dar şi costurile aferente unei astfel de activităţi şi se vor putea bucura de mai mult timp liber. Dreame A1 încorporează mai multe tehnologii proprietare ale companiei, printre care tehnologia senzorilor 3D de mare precizie pe bază de laser, OmniSense 3D Ultra Sensing System, şi programul de planificare U Path.

Planificare perfectă şi rezultate impresionante

Cu ajutorul tehnologiei de planificare U Path şi a sistemului OmniSense 3D Ultra, Dreame A1 îşi creează hărţi precise şi le oferă posibilitatea utlizatorilor de a tunde iarba la diferite dimensiuni, în acelaşi timp învăţând obiceiurile acestora de întreţinere a gazonului. Astfel, nu vor mai exista zone neîngrijite, în care iarba sau gazonul să fie inegale, peluzele devenind întreţinute corespunzător.

Algoritmul AI OmniSense 3D la 360 de grade de detectare a razei de acţiune asigură identificarea terenului pe distanţe mari, la nivel millimetric. Dreame A1 recunoaşte şi evită automat peste 11 obstacole comune din gospodării, cum ar fi elementele de mobilier de grădină.

Utilizare sigură în preajma copiilor şi animalelor şi senzori de detecţie a ploii

Tehnologiile inteligente ale robotului de tuns iarba asigură operarea în siguranţă în preajma copiillor şi animalelor. Astfel, orice familie se poate bucura de îngrijirea gazonului de la distanţă. De asemenea, Dreame A1 este dotat şi cu senzori de recunoaştere a condiţiilor atmosferice. Robotul se va întoarce la baza de andocare de fiecare dată când începe ploaia şi îşi va relua activitatea, când aceasta se opreşte.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional