Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Novotel intră pe piaţa din Georgia, cu un hotel nou în Tbilisi

Internaţional /

Novotel intră pe piaţa din Georgia, cu un hotel nou în Tbilisi

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Inaugurarea din Capitala Georgiei marchează extinderea rapidă a Accor în regiune

    Brandul de ospitalitate Novotel a anunţat, la finele lunii mai, deschiderea Novotel Tbilisi Center, cu 176 de camere, marcând sosirea, pentru prima dată, a brandului deţinut de grupul francez Accor în Georgia şi regiunea Caucazului de Sud, conform hospitalitynet.org.

    Situat în Avlabari, un cartier istoric din centrul Tbilisi, hotelul recent deschis are vedere la partea veche, istorică a oraşului şi la emblematica Catedrală Sfânta Treime, oferind un mix de puncte de interes de afaceri şi agrement.

    Hotelul include o piscină pe acoperiş, un restaurant, un lounge de afaceri şi săli de conferinţe.

    Novotel este una dintre cele mai recunoscute mărci de ospitalitate de nivel mediu-superior. Cu peste 580 de hoteluri în 65 de ţări şi 165 de proprietăţi în curs de dezvoltare la nivel global, Novotel oferă o reţea extinsă de hoteluri celor care călătoresc pentru afaceri, agrement sau pentru ambele.

    Novotel Tbilisi Center este un plus în portofoliul în expansiune al Accor în Georgia, care are acum nouă hoteluri, cu planuri de extindere în anii următori.

    Hotelul are în apropierea sa bogatul patrimoniu cultural şi arhitectural al zonei. Staţia de metrou este situată la doar câţiva paşi de hotel, oferind acces uşor la atracţiile importante. Oaspeţii pot explora, în apropiere, Palatul Reginei Darejan, care are vedere la râul Mtkvari, biserica antică Metekhi, precum şi parcul Rike şi telecabina.

    Sundukovy Sisters s-a ocupat de designul noului hotel

    Designul celor 176 de camere spaţioase ale Novotel Tbilisi Center a fost creat de studioul de arhitectură Sundukovy Sisters.

    Restaurantul principal al hotelului, "Echo", situat la ultimul etaj, serveşte preparate din bucătăria locală şi internaţională. Numele său evocă ecourile istoriei, culturii şi tradiţiilor din Georgia şi nu numai, oferind o experienţă culinară autentică. Alte facilităţi ale hotelului includ o zonă de recreere cu un centru de fitness modern, spaţii de masaj şi o curte liniştită pentru sesiuni de yoga. Piscina de pe acoperiş invită oaspeţii să se relaxeze în timp ce se bucură de vederi panoramice ale oraşului şi ale reperelor sale cheie. Pentru evenimente private şi corporative, Novotel Tbilisi Center oferă diverse spaţii, inclusiv două săli de întâlniri, urmând să fie dată în folosinţă, anul acesta, şi o sală mare pentru evenimente de amploare.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional