Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

NSH Group construieşte Eden Lake, în Pipera

Piaţa Imobiliară /

NSH Group construieşte Eden Lake, în Pipera
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Dezvoltatorul imobiliar NSH Group construieşte în Pipera, pe strada Emil Racoviţă, ansamblul rezidenţial Eden Lake.

    Potrivit Andreei Ilina, Deputy General Manager NSH Group, complexul rezidenţial ar urma să aibă, în total, 387 de unităţi locative, dintre care: 147 cu două camere; 150 sunt cu trei camere şi 60 de unităţi locative au patru camere.

    Eden Lake va fi prevăzut cu diverse spaţii comune, precum: pis-cină interioară şi exterioară; zonă de alergare în jurul ansamblului; kids club la interior şi loc de joacă la exterior; restaurant şi lounge pentru întâlniri de afaceri şi nu numai în incintă, sală de fitness, spa etc.

    Doamna Ilina ne-a declarat în cadrul Imobiliarium: "Acesta este un proiect premium. Peste 70% din suprafaţa construită la sol este ocupată de spaţii verzi. Avem peste 80 de specii de plante, arburi şi arbuşti; alei, fântâni arteziene, spaţiu de promenadă. Proiectul ansamblului este prevăzut doar cu blocuri. Sunt patru corpuri de clădire, dintre care unul este amplasat pe malul Lacului Şaulei şi are doar apartamente cu patru camere, toate cu vedere spre lac.

    Celelalte corpuri de clădire au apartamente cu grădină, cu terasă, cu vedere la lac, sau cu vedere la complex".

    Potrivit doamnei Ilina, cel mai mic apartament are o suprafaţă de 64 de metri pătraţi, iar cel mai mare - 170 de metri pătraţi şi o terasă de încă 170 de metri pătraţi, iar preţurile încep de la 84.000 euro+TVA şi ajung până la circa 400.000 euro+TVA (la zona de penthouse).

    Parcările sunt exclusiv subterane, iar preţul este 12.000 euro, pentru fiecare loc de parcare, a mai precizat reprezentantul proiectului, adăugând: "Nu ne propunem să ne adresăm clienţilor Programului «Prima Casă» şi vrem să ne diferenţiem de unităţile locative care se livrează acum în zona Pipera, unde se estimează că se vor livra, în următorii ani, în jur de 7.000 de unităţi locative".

    Construcţia Eden Lake este programată să demareze anul acesta în luna august, iar dezvoltatorii estimează că acestea se vor încheia în anul 2022.

    Andreea Ilina a mai afirmat: "Este posibil să existe nişte fluctuaţii la nivel de tranzacţii, raportat la ce se va întâmpla cu piaţa imobiliară, cu creditarea, cu finanţarea etc., dar dacă vânzările vor stagna, probabil că vom finaliza proiectul şi îl vom scoate în regim de închiriere". Nu în ultimul rând, doamna Ilina a precizat că va fi disponibil şi un shuttle bus care va face legătura între staţiile de metrou din Aviaţiei şi din Pipera.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional