Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Nusco Imobiliara a vândut peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City

R.S. Ştirile Zilei /

Nusco Imobiliara a vândut peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City

Nusco City a ajuns cu vânzările fazei a doua la un procentaj de peste 75%, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, a doua fază din Nusco City a început în toamna anului 2023 şi vor fi livrate primele trei blocuri la finalul anului viitor, din totalul celor şapte blocuri ale acestei etape. În prezent, graficul construcţiei se află la peste 50%.

"Cifrele ne arată şi în cea de-a doua etapă că piaţa noastră este pregătită pentru un produs atât de complex. Ne bucurăm de un succes extraordinar al vânzărilor proiectului nostru de mare anvergură - Nusco City", spune Bogdan Iliescu - Director Comercial - Nusco Imobiliara.

Pe o suprafaţă de 23 de hectare, Nusco City va acomoda un număr total de peste 4.000 de apartamente, parcuri, zone verzi şi infrastructură - care vor acoperi aproximativ 40% din întreaga suprafaţă a proiectului, alături de unităţi de învăţământ, zone comerciale dedicate, zone de birouri, hotel şi propriul spital.

"Nusco City devine deja un proiect de referinţă pe piaţa locală, prin toate facilităţile pe care le oferă, fiind practic un oraş în oraş. Cu fiecare proiect dezvoltat de noi, am încercat să aducem plusvaloare, iar cu această imensă oportunitate de a dezvolta un ansamblu de asemenea dimensiuni, am adus recunoscutul birou de arhitectură, la nivel global - Fuksas Studio - pentru a desena amplul masterplan al Nusco City.

Sigur că la baza acestor rezultate se află o muncă imensă şi nişte eforturi extraordinare, ne asumăm angajamentul unei munci continue în ceea ce priveşte proiectele noastre. Spre exemplu, terenul pe care se dezvoltă Nusco City este un asset prezent în portofoliul nostru încă din anii '90, asset adaptat şi valorificat la fiecare moment al pieţei locale. Iar de peste cinci ani ne-am asumat angajamentul să desenăm un proiect de mari dimensiuni - Nusco City - care să transforme cu adevărat Capitala României", explică Michele Nusco, CEO - Nusco Imobiliara.

Etapa are 828 de unităţi, cu apartamente de tip studio dublu, cu două, trei şi patru camere, dar şi duplexuri exclusiviste, în care se estimează o investiţie de peste 130 milioane de euro. Prima faza a Nusco City a livrat către comunitate 622 de noi locuinţe.

Nusco City a fost lansat în iarna anului 2020 şi a livrat prima fază, în Q2 2023. Constructorul proiectului Nusco City este compania Pedro Construct, iar de vânzările proiectului se ocupă compania de consultanţă imobiliară North Bucharest Investments, se menţionează în comunicat.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional