Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Romcim cumpără TehnoWorld

F.D. Ştirile Zilei /

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Romcim, companie CRH, achiziţionează TehnoWorld, un producător de soluţii pentru reţelele de infrastructură de apă şi alte utilităţi, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Cu această achiziţie, Romcim va activa în Nord-Estul României, în localitatea Baia, judeţul Suceava, prin unitatea de producţie TehnoWorld, care include patru hale de producţie şi echipamente de top, realizând sisteme pentru reţele de utilităţi la standarde internaţionale, cu 290 de angajaţi. Continuând activitatea ca TehnoWorld, o companie CRH, organizaţia va dezvolta, în continuare, portofoliul de soluţii prin integrarea tehnologiilor de ultimă generaţie cu serviciile logistice, de proiectare şi de inginerie proprii, păstrând orientarea puternică asupra furnizării de soluţii de calitate ridicată pentru piaţa locală şi pentru cele 20 de pieţe de export.

Frederic Aubet, Managing Director Romcim, a declarat: "Îi primim, cu multă bucurie, pe noii noştri colegi în familia Romcim şi în grupul CRH. Această achiziţie susţine extinderea ofertei noastre cu soluţii pentru reţelele de infrastructură de utilităţi şi aspiraţia noastră de a fi principalul furnizor de soluţii pentru sectorul construcţiilor din România. Suntem încrezători că, prin imbinarea dedicării şi expertizei TehnoWorld cu puterea şi profesionalismul companiilor CRH din România, vom continua să dezvoltăm portofoliul în mod sustenabil, adăugând mai multă valoare soluţiilor adresate clienţilor noştri."

Romcim face parte din Grupul CRH, principalul furnizor de soluţii de materiale de construcţii care contribuie la conectarea şi îmbunătăţirea lumii în care trăim. Angajând aproximativ 78,500 de oameni în aproximativ 3,390 de unităţi operaţionale din 28 de ţări, CRH deţine poziţii de lider de piaţă atât în ​​America de Nord, cât şi în Europa.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional