Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Tranzacţii imobiliare de circa 210 milioane de euro în VAUNT, în primele 6 luni ale anului

S.B. Ştirile Zilei /

Tranzacţii imobiliare de circa 210 milioane de euro în VAUNT, în primele 6 luni ale anului

VAUNT, platforma de management a vânzărilor dedicată dezvoltatorilor imobiliari, care dezvoltă şi un marketplace pentru investitori interesaţi să cumpere apartamente în Europa, raportează tranzacţii imobiliare încheiate de clienţii săi de aproximativ 210 milioane de EUR în primele luni ale anului. Peste 70 de clienţi gestionează peste 20.000 de proprietăţi pentru vânzare sau închiriere prin VAUNT, pe lângă cele vândute deja în cei 3 ani de activitate ai startup-ului tech.

VAUNT facilitează procesele de vânzare pentru dezvoltatorii imobiliari, printr-o serie de module pe care le pune la dispoziţie pentru gestionarea lead-urilor, campanii de marketing, încheierea de contracte, urmărirea tranzacţiilor şi nu numai.

În primele 6 luni ale anului, 14 noi dezvoltatori din România au început să folosească VAUNT. În total, clienţii VAUNT gestionează peste 20.000 de unităţi pe platformă. Cele mai importante trenduri ale acestei jumătăţi de an, conform datelor agregate de VAUNT, indică:

Preferinţa pentru apartamente de 2 camere

Tranzacţii mai puţine, dar mai valoroase - valoarea medie a unei tranzacţii fiind aprox 115 800 EUR

Dezvoltarea oraşului Constanţa ca următorul hub imobiliar, atât pentru piaţa rezidenţială, cât şi pentru celelalte verticale

Cel de-al treilea trimestru vine cu rezultate pozitive pentru VAUNT şi partenerii săi, care au gestionat în platformă proprietăţi tranzacţionate în total cu aproximativ 103 milioane EUR. VAUNT urmăreşte să îşi extindă portofoliul de clienţi atât din România, cât şi în regiune.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional