Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Victoria Lake, ansamblul rezidenţial de lângă lac

Piaţa Imobiliară /

Victoria Lake, ansamblul rezidenţial de lângă lac
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Cea mai mare firmă de construcţii din Buzău construieşte cel mai nou ansamblu rezidenţial din municipiul reşedinţă de judeţ. În total vor fi ridicate trei blocuri, cu regim de înălţime P+6, în vecinătatea celui mai mare lac din oraş, în Partul Tineretului.

    "Victoria Lake este un ansamblu rezidenţial situat în nordul Buzăului, format din trei blocuri (P+6), cu un total de 135 de locuinţe şi un număr de 140 de locuri de parcare. Este un cartier ideal pentru familiile tinere sau persoanele orientate spre un stil de viaţă sănătos, fiind în proximitatea lacului şi a parcului", au anunţat reprezentanţii firmei.

    În cele trei blocuri vor fi amenajate atât apartamente cu o cameră (64), cu două camere (50) cât şi locuinţe spaţioase, pentru familiile numeroase, cu trei camere (21).

    "Cele trei blocuri (P+6) vor fi deservite de prima parcare supraterană (P+2) din Buzău: 140 de locuri în total. Accesul în parcare se va putea face de la parter, dar şi de la etajele 1 şi 2 ale celor trei blocuri", informează constructorul.

    Ansamblul rezidenţial va avea toate utilităţile necesare, respectiv energie electrică, apă potabilă, canalizare menajeră şi pluvială, gaze naturale, cablu tv, telefon şi internet.

    Lucrările au început deja de câteva luni astfel că primul bloc va fi predat în decembrie 2025, iar următoarele două un an mai târziu.

    Acelaşi constructor, respectiv firma Concas, a mai construit în municipiul Buzău cartierul Orizont, cea mai importantă realizare imobiliară de după 1989.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional