Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

RAPORT IMARC GROUPPiaţa globală a mobilierului de lux, în creştere continuă

Mobilier /

Piaţa globală a mobilierului de lux, în creştere continuă
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Domeniul a generat 22 de miliarde de dolari în 2021 şi este aşteptat să ajungă la 29,6 miliarde de dolari în 2027

    Piaţa mondială a mobilierului de lux a atins 22 de miliarde de dolari în 2021 şi este aşteptată să ajungă la 29,6 miliarde de dolari până în 2027, în baza unei creşteri anuale compuse (CAGR) de 4,97% în perioada 2022-2027, conform unui raport publicat luna trecută de IMARC Group.

    Mobilierul de lux include mobila de ultimă generaţie care se caracterizează printr-un design elitist, cu marje zero de eroare şi cu materii prime de cea mai bună calitate. Acest tip de mobilier îmbunătăţeşte estetica spaţiilor rezidenţiale şi a unităţilor comerciale, inclusiv a hotelurilor, birourilor, restaurantelor etc. În consecinţă, mobilierul de lux are, în general, preţuri mari, deoarece oferă o durabilitate sporită, cu o perioadă de garanţie extinsă.

    Sectorul imobiliar în expansiune este unul dintre factorii-cheie care stimulează piaţa mobilei de lux din întreaga lume, conform sursei citate, care menţionează: "În plus, creşterea gradului de conştientizare a consumatorilor cu privire la efectele adverse ale finisajelor toxice ale mobilierului stimulează utilizarea articolelor organice de lux care sunt realizate din materii prime durabile, biodegradabile şi regenerabile".

    Conform raportului, numărul tot mai mare de infrastructuri moderne de locuinţe susţine piaţa globală a mobilierului de lux.

    IMARC Group aduce în atenţie faptul că piaţa mobilierului de lux va fi stimulată, în perioada 2021-2027, şi de investiţiile crescute în procedurile de autentificare a numeroaselor platforme internaţionale în vederea reducerii riscului de replicare a produselor de lux de către falsificatori, respectiv pentru a le oferi clienţilor un mediu în care să facă achiziţii cu încredere.

    Conform IMARC Group, unii dintre jucătorii-cheie din domeniul mobilierului de lux sunt: Duresta Upholstery Ltd. (Regatul Unit), Valderamobili SRL (Italia), Scavolini SpA (Italia), Giovanni Visentin SRL (Italia), Nella Vetrina (SUA), Muebles Picó SA (Spania), Heritage Home Group LLC (SUA), iola Furniture Ltd (Marea Britanie), TURRI SRL (Italia), Grayson Luxury (SUA), Williams-Sonoma Inc. (SUA), Cassina SpA (Italia).

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional