Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

COMPANIICora deschide un nou centru comercial în Drobeta Turnu Severin

C.M. Ştirile Zilei /

Catalin Ismana, viceprimar Drobeta Mircea Grosu, Philippe Lejeune

Catalin Ismana, viceprimar Drobeta Mircea Grosu, Philippe Lejeune

Cora România a deschis un nou centru comercial în Drobeta Turnu Severin, ansamblu compus dintr-un hipermarket Cora cu o suprafaţă de vânzare de 7.200 metri pătraţi şi o galerie comercială de 4.000 de metri pătraţi. Investiţia în noul centru se ridică la peste 22 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Clienţii magazinului dispun, de asemenea, de 1.200 de locuri de parcare.

"Circa 320 de persoane au fost angajate în cadrul noului centru, în timp ce întreaga echipa managerială a fost recrutată în întregime din acest oraş. Dorinţa noastră este să oferim clienţilor posibilitatea de a achiziţiona de la Cora produse foarte bune, la preţuri corecte, într-un cadru prietenos. Avem la cora Drobeta Turnu Severin o gamă de 50.000 de produse, aceeaşi ca în marile magazine din Bucureşti", a afirmat Cătălin Ismana, directorul hipermarketului.

Magazinul a fost construit în mai puţin de un an şi jumătate si reprezintă a şasea locaţie Cora în România. Trei dintre magazinele Cora se află la Bucureşti: Cora Lujerului, Cora Pantelimon şi Cora Sun Plaza, iar două în provincie, la Cluj Napoca şi la Baia Mare. Compania va inaugura anul acesta două noi hipermarketuri la Constanţa şi Arad, potrivit lui Philippe Lejeune,

director general al Cora România. Dezvoltatorul complexului din Drobeta Turnu Severin este compania IBT ROM Construct SRL.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional