Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Liziera de Lac continuă să îşi extindă facilităţile prin inaugurarea clădirii Agora

S.B. Ştirile Zilei /

Liziera de Lac continuă să îşi extindă facilităţile prin inaugurarea clădirii Agora

Liebrecht & wooD, dezvoltator imobiliar cu prezenţă internaţională, anunţă finalizarea şi inaugurarea clădirii de servicii comerciale, cunoscută sub numele de Agora, din cadrul complexului rezidenţial Liziera de Lac.

Liziera de Lac este un proiect unic situat în estul Bucureştiului, chiar pe malul lacului Tătaru, ce propune o abordare integrată a conceptului de comunitate care trăieşte o viaţă liniştită în inima naturii, dar aproape de oraş.

Liziera de Lac este mai mult decât un proiect rezidenţial, este locul în care se naşte o nouă comunitate, într-o zonă înconjurată de lac şi pădure, oferind o alternativă la agitaţia stilului de viaţă urban, fără însă a renunţa la confortul oferit de facilităţile oraşului. Adaptată la nevoile moderne de locuire, această dezvoltare rezidenţială se conturează ca un proiect de planificare urbană sustenabilă pentru peste 13.000 de persoane, cu 3.800 de unităţi de locuit dezvoltate în decursul a 10 ani. Prima fază a proiectului, care cuprinde 94 de locuinţe (cu 3 sau 4 camere şi suprafeţe cuprinse între 82 mp şi 138 mp), alături de o serie de spaţii şi servicii comune, marchează începutul unei comunităţi vibrante care continuă să se extindă.

Inaugurarea clădirii Agora de la Liziera de Lac a fost sărbătorită cu prima Zi a Vecinilor din comunitate, eveniment care va fi celebrat anual, marcând un moment important pentru locuitorii care s-au mutat deja în noile lor case. Investiţia în clădirea Agora, care cuprinde birouri de vânzări, spaţii de co-working şi o sală de sport, se ridică la 2,1 milioane de euro.

Mai mult decât un simplu ansamblu de locuinţe, Liziera de Lac beneficiază de o gamă largă de facilităţi menite să ridice calitatea vieţii rezidenţilor care trăiesc în acest micro-univers înconjurat de natură, păduri, lacuri şi zone verzi, oferind atât "hardware-ul" unei locuinţe de calitate, cât şi "software-ul" serviciilor din incintă.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional