Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

North Bucharest Investments a realizat peste 520 de tranzacţii imobiliare în primul semestru din 2024

S.B. Ştirile Zilei /

North Bucharest Investments a realizat peste 520 de tranzacţii imobiliare în primul semestru din 2024

În prima jumătate de an, North Bucharest Investments a realizat peste 520 de tranzacţii imobiliare, în creştere cu 30% faţă de totalul tranzacţiilor din anul precedent.

Valoarea tranzacţiilor realizate a ajuns la aproximativ 63 de milioane de euro, un plus de 35% la suma totală din aceeaşi perioadă din 2023.

"Volumul nostru lunar de tranzacţii este de 2 până la 4 ori mai mare decât anul trecut, iar aceste cifre sunt rezultatul categoric al încrederii pe care clienţii noştri o au în noi. Această performanţă reflectă, de asemenea, nu numai stabilitatea pieţei imobiliare, ci şi capacitatea noastră de a ne adapta şi de a răspunde rapid nevoilor în continuă evoluţie ale clienţilor noştri. Vânzările lunare în creştere evidenţiază şi eficienţa strategiilor pe care le implementăm, atât în zona de PR, cât şi de marketing şi vânzări. Echipa noastră furnizează servicii de investiţii şi consultanţă imobiliară de top, iar lucrul acesta se vede în cifrele obţinute," declară Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments.

Peste 5500 de persoane au contactat compania direct prin intermediul site-ului pentru consultanţă www.northbucharestinvestments.ro, ceea ce reprezintă o creştere de 25% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Numărul de angajaţi şi agenţi a crescut şi el proporţional cu afacerea, de la 41 la 103, ceea ce se remarcă pe piaţa muncii cu un plus de 151%. Această expansiune a echipei permite răspuns rapid şi oferirea de servicii de calitate superioară pentru fiecare cerinţă din partea clienţilor.

"În prima jumătate a anului 2024, investitorii au jucat un rol semnificativ în activitatea noastră de vânzări şi au reprezentat aproximativ 60% din tranzacţiile efectuate. Acest procent ridicat indică faptul că investitorii au încredere în North Bucharest Investments şi în oportunităţile profitabile oferite. Relaţiile noastre cu investitorii sunt unele pe termen lung, construite pe transparenţă, informaţii corecte şi rapide din evoluţiile pieţei de real estate, dar şi pe performanţa noastră, validată de experienţă şi timp.

Clienţii finali rezidenţiali reprezintă 40% din totalul vânzărilor noastre, iar această categorie include atât familii cu copii, cât şi persoane care doresc o locuinţă în apropiere de birou, bine conectată la mijloacele de transport şi la facilităţile educaţionale şi comerciale.

Acest mix echilibrat este dovada că portofoliul nostru satisface atât nevoile rezidenţiale imediate, cât şi obiectivele de investiţii pe termen lung, care să genereze câştiguri bune din randamente," menţionează Andreea Nicolae, Director pentru relaţia cu clienţii.

Valoarea estimativă a portofoliului actual este de 38 de milioane de euro. Portofoliul cuprinde 134 de ansambluri rezidenţiale, vile şi case, dintre care 62 de proiecte sunt de mare amploare. În procente, portofoliul a crescut cu 20% în comparaţie cu întreg nivelul anului trecut.

În prima jumătate a anului 2024 au fost adăugate 21 de noi dezvoltari imobiliare în portofoliul North Bucharest Investments, iar oferta şi extinderea va continua cel puţin în acelaşi ritm şi în următoarele 6 luni

Proiectele North Bucharest Investments sunt concentrate în sectoarele 1, 2 şi 3 a Capitalei, în zone foarte căutate datorită dezvoltărilor sale premium şi infrastructurii excelente.

"Explorăm activ oportunităţi de extindere a prezenţei noastre dincolo de Nordul Bucureştiului. Oraşe precum Braşov şi Mamaia Nord sunt, de asemenea, pe radarul nostru, având în vedere cererea lor în creştere şi potenţialul de câştig ridicat pentru investitori şi clienţii finali. Obiectivul nostru este să oferim soluţii imobiliare de înaltă calitate în diferite regiuni şi să răspundem astfel tuturor cererilor venite din partea persoanelor interesate de achiziţii în piaţa de real estate autohtonă.

Analizăm foarte bine perspectivele de extindere a activităţii şi a portofoliului în alte oraşe importante din România. Iaşi şi Cluj sunt şi ele oraşe cu un potenţial de dezvoltare foarte ridicat şi oraşe care aduc beneficii semnificative pentru cei care investesc în apartamente şi case, atât pentru a locui în ele, cât şi pentru a genera randamente bune din chirii," subliniază Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional