Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Tech-Con Industry închiriază 3000 mp pentru noul sediu şi spaţiu de depozitare, în VLParks Bucharest West

F.D. Ştirile Zilei /

Tech-Con Industry închiriază 3000 mp pentru noul sediu şi spaţiu de depozitare, în VLParks Bucharest West

Tech-Con Industry, companie din domeniul automatizări industriale şi roboţi colaborativi, continuă creşterea pe piaţa din România, prin relocarea într-un spaţiu modern la km. 13, în cadrul VLParks Bucharest West, din Dragomireşti, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Adrian Burtan, director general al Tech-Con Industry, a afirmat: "Căutarea sediului ideal pentru echipa noastră a fost plină de provocări, dar am reuşit să identificăm spaţiul potrivit în cadrul VLParks Bucharest West, în Dragomireşti. Pentru noi, nu este doar o simplă mutare de la o adresă la alta, ci reprezintă un semn al încrederii, dorinţei, şi viziunii noastre în dezvoltarea companiei Tech-Con România. Este un pas important, mai mult decât atât, o oportunitate de a crea ceva cu adevărat special. Noua locaţie de aprox. 3000 mp este o proiecţie a dezvoltării noastre pe termen lung. Ne propunem să dezvoltăm noi linii de business care să susţină expansiunea noastră şi să ne ofere o bază solidă pentru viitor."

Prima unitate livrată din cadrul parcului logistic, cu o suprafaţă de 10.000 mp, marchează începutul dezvoltării în zona Km. 13 pentru Villar International Group. Întregul proiect VLParks Bucharest West va ajunge la o suprafaţă totală închiriabilă de 80.000 mp.

Matan Tisser, CEO al Grupului Internaţional Villar, a adăugat: "Odată cu alăturarea Tech-Con Industry în VLParks Bucharest West, unde am mai semnat recent un parteneriat şi cu Nunner Logistics, reafirmăm misiunea noastră de a crea o comunitate de afaceri prosperă în vestul oraşului, concentrată pe creştere şi eficienţă operaţională.

Proiectele noastre nu sunt doar simple spaţii de depozitare; sunt ecosisteme de business care ajută chiriaşii noştri să îşi atingă obiectivele. Avem o echipă integrată de specialişti, arhitecţi, manageri de proiect şi experţi tehnici privind securitatea la incendiu, care se asigură că fiecare detaliu este adaptat nevoilor specifice ale chiriaşilor noştri."

Parcurile logistice ale Villar International Group au un standard de înălţime liberă de 12,1 metri, cu un sistem de grid de 16m x 32m, care asigură utilizarea optimă a spaţiului şi derulării neîntrerupte a operaţiunilor de depozitare.

Tranzacţia a fost asistată de Vlad Tănase, Partener şi Flavia Petcu, Senior Associate de la NNDKP, care au reprezentat Villar International Group, în acest nou parteneriat, iar din partea chiriaşului Tech-Con Industry - Marina-Crenguţa Florea, Partner şi Lavinia Ludovic, Senior Associate, de la Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners (ZRVP).

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional