Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

TMF Group se mută în clădirea de birouri America House, din Bucureşti

S.B. Ştirile Zilei /

TMF Group se mută în clădirea de birouri America House, din Bucureşti

TMF Group, furnizor de servicii administrative şi compliance, a semnat un contract de închiriere pentru 1.700 de metri pătraţi de spaţii de birouri la America House, vibranta clădire de birouri situată în Central Business District (CBD), din Bucureşti.

TMF România, subsidiară a TMF Group cu o experienţă de peste 24 de ani în ţară, îşi va muta sediul în America House în toamna anului 2024. Mutarea semnifică angajamentul TMF Group faţă de creştere şi oferă un mediu modern şi spaţios pentru echipa sa de specialişti în contabilitate şi fiscalitate, resurse umane şi salarizare, managementul entităţilor globale, pieţe de capital şi administrarea ESG.

"Locaţia excepţională din Piaţa Victoriei, spaţiile de birouri de înaltă calitate şi calibrul chiriaşilor existenţi au fost factori cheie în decizia noastră de a alege America House. Noul sediu va oferi colegilor noştri un spaţiu de lucru extins, conectivitate îmbunătăţită şi acces la o serie de facilităţi de sănătate şi luat masa", a declarat Gabriel Sincu, Country Manager pentru România în cadrul TMF Group.

Noul spaţiu reprezintă o extindere semnificativă pentru TMF România, mărindu-şi biroul de la 1.330 mp la 1.700 mp. Ţuca Zbârcea & Asociaţii a acordat consultanţă juridică America House pe parcursul negocierii contractului de închiriere.

"Suntem încântaţi să urăm bun venit TMF Group, un renumit furnizor global de servicii administrative, la America House. Prezenţa lor întăreşte comunitatea noastră de chiriaşi de renume şi creează potenţialul unei colaborări reciproc avantajoase. În plus, certificările clădirii noastre BREEAM Outstanding in Use şi Gold ActiveScore demonstrează angajamentul nostru de a oferi un mediu de lucru durabil şi sănătos, care este foarte apreciat de companii de top precum TMF Group", a comentat David Hay, fondator şi CEO al ADD Value Management SRL.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional