Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

VGP extinde parcul logistic din Timişoara cu o nouă clădire

S.B. Ştirile Zilei /

VGP extinde parcul logistic din Timişoara cu o nouă clădire

VGP, furnizor european de spaţii logistice şi proprietăţi imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, marchează o nouă etapă în dezvoltarea VGP Park Timişoara prin extinderea parcului logistic, cu construcţia celei de-a opta clădiri, potrivit unui comunicat al companiei.

"Cu o suprafaţă închiriabilă generoasă de 32.768 m², din care 11.575 m² sunt încă disponibili, această nouă clădire oferă spaţii adaptabile şi eficiente pentru nevoile diverse ale clienţilor" se arată în comunicat.

Noua clădire este echipată cu facilităţi de ultimă generaţie, inclusiv un sistem de pompe de căldură aer-aer, şi va fi certificată BREEAM Excellent. Pentru a îmbunătăţi eficienţa operaţională, clădirea include rampe de încărcare cu diferenţă de nivel şi drive-in-uri, facilitând manipularea şi transportul mărfurilor. Iluminatul avansat cu LED asigură o iluminare optimă şi economii semnificative la costurile de energie. Contorizarea inteligentă permite monitorizarea şi gestionarea eficientă a consumului de energie, iar pardoseala industrială robustă şi rezistentă face faţă celor mai intense solicitări. În plus, clădirea oferă posibilitatea de a adăuga panouri fotovoltaice, permiţând generarea de energie verde direct la punctul de consum.

VGP livrează clădiri de înaltă calitate, eficiente energetic şi prietenoase cu mediul, contribuind la crearea unui mediu de lucru sustenabil şi ecologic. Toate clădirile VGP sunt certificate conform standardelor BREEAM sau DGNB, reflectând angajamentul companiei pentru dezvoltare durabilă şi crearea de spaţii logistice şi industriale cu impact minim asupra mediului. Pentru toate clădirile sale noi, VGP urmăreşte un nivel de clasificare "Excellent".

.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional