Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

VGP livrează un depozit de 20.000 m² către Continental Tires Timişoara, în VGP Park Timişoara

S.B. Ştirile Zilei /

VGP livrează un depozit de 20.000 m² către Continental Tires Timişoara, în VGP Park Timişoara

VGP, furnizor european de spaţii logistice şi proprietăţi imobiliare semi-industriale, anunţă finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timişoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timişoara, care va utiliza aproximativ 20.000 m² pentru operaţiunile de stocare a anvelopelor.

Noua clădire din VGP Park Timişoara oferă o suprafaţă totală de închiriat de 32.768 m², din care 8.209 m² sunt încă disponibili. Aceasta include facilităţi de ultimă generaţie, precum iluminat LED avansat, contorizare inteligentă pentru gestionarea eficientă a energiei şi un sistem de pompă de căldură aer-aer. Clădirea a fost proiectată sustenabil, vizând certificarea BREEAM Excellent, şi include prevederi pentru adăugarea de panouri fotovoltaice pe acoperiş pentru generarea de energie verde.

Pentru a îndeplini cerinţele specifice ale Continental Tires Timişoara, VGP a adaptat înălţimea clădirii la 10,3 metri, respectând reglementările stricte pentru stocarea anvelopelor. Aceasta evidenţiază flexibilitatea şi dedicarea VGP în îndeplinirea nevoilor unice ale clienţilor săi. Facilitatea include şi sisteme specializate de prevenire a incendiilor, asigurând un mediu sigur care îndeplineşte cele mai înalte standarde de securitate. Parteneriatul cu Continental Tires Timişoara subliniază capacitatea VGP de a oferi soluţii imobiliare personalizate pentru clienţi de top din industria auto, consolidându-şi reputaţia ca partener de încredere pentru companiile de logistică şi industriale.

VGP Park Timişoara este situat strategic în apropierea Aeroportului Internaţional Timişoara, făcându-l un important hub logistic şi industrial. Parcul găzduieşte deja şapte clădiri finalizate, deservind clienţi din diverse sectoare, inclusiv transport, logistică, servicii de curierat, producţie auto şi electronice. Cu o suprafaţă de teren de 349.098 m², VGP Park Timişoara oferă o suprafaţă totală de închiriat de 178.861 m², din care 10.728 m² sunt în prezent disponibili pentru noi chiriaşi. Parcul oferă opţiuni flexibile de extindere, facilităţi moderne şi inovatoare, servicii de suport cuprinzătoare, operaţiuni eficiente din punct de vedere al costurilor şi acces la o forţă de muncă calificată. Aceste caracteristici fac din VGP Park Timişoara o destinaţie ideală pentru afacerile care doresc să îşi stabilească sau să îşi dezvolte operaţiunile. Unităţile sunt disponibile începând de la 1.500 m², cu opţiunea de soluţii personalizate pentru operaţiuni logistice de mari dimensiuni.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional