Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

"Admeb" SA Bucureşti a ieftinit unele produse metalurgice la începutul acestui an

F.A. Preţuri /

"Admeb" SA Bucureşti a ieftinit unele produse metalurgice la începutul acestui an

Cea mai recentă modificare a listei de preţuri la materialele de construcţii comercializate de compania "Admeb" SA Bucureşti, a fost efectuată în luna februarie. "De la 1 februarie şi până în prezent, s-au efectuat modificări de preţ, în sensul creşterii la cărămidă cu aproximativ 3%, ciment cu 22%, BCA cu 2,3%, la profile grele şi mijlocii cu 4-5% şi oţel beton cu 5%. Ieftiniri au fost înregistrate la unele produse metalurgice cum ar fi tabla neagră, zincată şi decapată cu 5%, iar ţevile rectangulare şi ţevile pentru instalaţii negre au fost ieftinite cu 3%", ne-a declarat doamna Narcisa Marin, director comercial în cadrul companiei.

Vânzări mai mari cu 38%

Faţă de începutul anului 2006, vânzările companiei "Admeb" în prima lună a acestui an au crescut cu 38%.

Printre cele mai căutate produse comercializate de societate se regăsesc: oţelul beton, profilele grele (UNP şi INP), tabla zincată, barele trase, cărămida, BCA-ul, cimentul, varul, tabla (decapată şi neagră), ţevile (instalaţii negre şi rectangulare), cornierele, plasa sudată şi sârma (neagră şi zincată), vata minerală.

Pentru anul acesta, compania anticipează o creştere a cererii pentru produsele metalurgice şi materialele de construcţii, ceea ce va conduce la o creştere a vânzărilor.

Produse noi

"Deoarece se va pune accent din ce în ce mai mult pe calitatea materialelor şi pentru a veni în întâmpinarea tuturor tipurilor de clienţi, compania şi-a îmbogăţit portofoliul cu câteva produse noi. Astfel, printre cele mai recente materiale comercializate de companie se regăsesc europrofilele, sistemele de hidroizolaţii, sistemele de acoperiş cu membrană multistrat cu granule ceramizate şi lianţii pentru zidărie şi tencuială", ne-a mai declarat doamna director Narcisa Marin.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional