Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Chiriasii ANL sunt invitati sa-si cumpere locuintele

I.D. Finanţare /

Chiriasii ANL sunt invitati sa-si cumpere locuintele

Chiriasii care detin o locuinta in blocurile pentru tineri destinate inchirierii construite de ANL vor pot deveni proprietari prin programul "Prima Casa" sau credite ipotecare obtinute de la alte banci.

ANL a anuntat, in cursul zilei de ieri, lansarea procedurii de cumparare a locuintelor.

Prin "Prima Casa" chiriasii beneficiaza, in anul 2013, de un plafon de garantare in valoare de 500 milioane de lei pentru contractarea de credite si de o valoare de inlocuire de 326 de euro/mp. Titularii contractelor de inchiriere pot cumpara locuinta dupa primul an de chirie.

Fondurile obtinute din vanzarea locuintelor vor fi utilizate pentru finantarea in continuare a programelor destinate imbunatatirii accesului la locuinte.

Programul "Locuinte pentru tineri destinate inchirierii", implementat de ANL, are ca obiectiv sa faciliteze obtinerea, de catre tinerii sub 35 de ani, a unei locuinte cu chirie. Din anul 2001, prin acest program au fost receptionate 30.840 de locuinte.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional