Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Guvernul va plati pentru unele dintre corectiile aplicate la procedurile de achizitii publice

I.D. Finanţare /

Guvernul va suporta de la bugetul de stat corectiile financiare aplicate pentru abaterile inregistrate in derularea procedurilor de achizitii publice in anumite cazuri. O ordonanta a fost aprobata in acest sens in cadrul ultimei sedinte de Guvern.

Astfel beneficiarii pot scapa de achitarea corectiilor financiare in urmatoarele situatii:

- in cazul contractelor de achizitie publica, a caror procedura de atribuire a fost initiata inainte de 10 iunie 2011, pentru care nu exista un aviz consultativ emis de UCVAP/CVAP (Unitatea pentru Coordonarea si Verificarea Achizitiilor Publice / Compartimentele de verificare a achizitiilor publice);

- in cazul contractelor de achizitie publica, a caror procedura de atribuire a fost initiata dupa data de 10 iunie 2011, pentru care exista inscrisa opinia "fara observatii" de catre UCVAP/CVAP;

- contractele de achizitie publica, a caror procedura de atribuire a fost initiata incepând cu data de 1 octombrie 2011, pentru care documentatia de atribuire a fost evaluata de Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice in conformitate cu atributiile sale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional