Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Judetul Sibiu a atras 80 mil. euro din fonduri nerambursabile

I.D. Finanţare /

Investitiile derulate prin Programul Operational Regional la nivelul judetului Sibiu insumeaza 108 milioane euro. Din aceasta suma 80 milioane euro reprezinta fonduri nerambursabile.

Pana la ora actuala in judet au fost contractate 46 de proiecte, din cele 160 proiecte depuse.

Simion Cretu, director general ADR Centru, a declarat:

"Se poate observa ca, in judetul Sibiu, prin cele 50 proiecte contractate, sau care se vor contracta in curand, se vor reabilita infrastructura urbana, cea medicala, precum si sistemele sociale si cele destinate sprijinirii afacerilor. Acestea completeaza investitiile in realizarea de drumuri, in invatamant si in turism, atat din municipiul resedinta, cat si din intregul judet. Se lucreaza intens si cetatenii vor vedea tot mai des efectul favorabil adus de aceste fonduri nerambursabile asupra dezvoltarii judetului si regiunii."

Fondurile au fost utilizate pentru finantarea unor proiecte precum cel de reabiltare a Ambulatoriul Nr.1 al Spitalului Judetean Sibiu, unde investitiile care au modernizat complet aceasta mare policlinica sibiana.

Catedrala Evanghelica, un simbol al orasului, va fi complet reabilitata cu fonduri europene. Lucrarile se afla in desfasurare.

Pe strazile Faurului, Ocnei si 9 Mai, se desfasoara lucrari de de modernizare finantate prin Programul Operational Regional si care vor schimba complet vechiul cartier din centrul Sibiului, din vecinatatea Podului Minciunilor

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional