Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Locuinţă unifamilială, cu parter şi etaj

F.A. Proiecte /

Locuinţă unifamilială, cu parter şi etaj
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Proiectul prezentat are aria construită de 128,00 mp şi aria desfăşurată de 256,00 mp.

    Funcţiuni

    Locuinţa este împărţită în două zone distincte, repartizate pe cele două nivele:

    - la parter, zona de zi este formată dintr-un ves-tibul de acces, camera de zi, sufragerie, bi-rou, bucătărie, cămară şi un grup sanitar de serviciu,

    - la etaj, zona de noapte este alcătuită din trei dormitoare, fiecare cu baie proprie, spaţii de de-pozitare şi un hol de distribuţie a circulaţiei.

    Structura de rezistenţă

    Construcţia va fi executată pe o structură mixtă constând din zidărie portantă din cărămidă eficientă cu sâmburi şi cadre din beton armat, planşee, grinzi şi cadre din beton armat. Acoperişul va fi pe şarpantă din lemn ecarisat de răşinoase. Elementele acoperişului vor fi tratate ignifug şi fungicid. Fundaţiile sunt continue cu cuzineţi şi elevaţii din beton armat.

    Finisaje interioare

    Pardoselile din spaţiile umede şi din zonele de circulaţie vor fi din gresie porţelanată iar în camera de zi şi dormitoare vor fi din parchet lamelar. Pentru pereţi şi tavane se vor folosi finisaje uscate din panouri de gips-carton. La bucătărie, băi şi la grupul sanitar s-a prevăzut placarea cu faianţă pe toată înălţimea pereţilor Zugrăvelile se vor executa cu vopsele lavabile, de calitate superioară.Tâmplăria interioară va fi din lemn.

    Finisaje exterioare

    Pereţii exteriori vor fi înveliţi cu plăci din polistiren de 10 cm grosime prinse cu mortar adeziv şi dibluri speciale peste care se aplică o armătură din fibre de sticlă drept suport al tencuielii. Terasa exterioară se va executa din gresie antiderapantă, rezistentă la îngheţ.Tâmplăria exterioară va fi din profile PVC cu geam termoizolant. Învelitoarea este din ţigle metalice cu un strat termoizolant din vată minerală de 10 cm grosime.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional