Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Locuinţă unifamilială pe parter şi etaj

F.A. Proiecte /

Locuinţă unifamilială pe parter şi etaj
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Proiectul propune o locuinţă unifamilială, cu parter şi etaj. Locuinţa are o suprafaţă totală de 245 mp. Având calcan pe una din laturile lungi, casa a fost gândită a fi realizată din îmbinări de volume simple, cu deschideri ample. Se remarcă pre-ponderenţa orizontalului faţă de vertical, ceea ce conferă locuinţei un aer modern şi prietenos.

    Intrarea în curtea imobilului se face pe una din latu-rile mici, de unde porneşte o terasă placată cu lemn. Aceasta face legătura dintre intrare şi piscina din faţa casei. Tot prin această terasă se face şi trecerea spre curtea asfaltată, amenajată într-un spaţiu mai intim, la polul opus intrării.

    La parter, intrarea se află vis-a vis de una din laturile lungi ale piscinei. Se intră printr-un hol de 15.5 mp, care face legătura cu celelalte spaţii ale nivelului: un grup sanitar de 5 mp, în partea stângă, iar în partea dreaptă, o cameră tehnică de 5,70 mp, precum şi un birou de 14,7 mp.

    În continuare, în partea stângă, trecând de grupul sanitar, se ajunge într-un spaţiu pentru gătit şi luatul mesei: o bucătărie de 9 mp, deschisă către un dining de 8 mp. După bucătărie şi dining este plasat livingul. Este vorba de un living spaţios, de 26 mp, deschis, prin ferestre de dimensiuni mari, adevăraţi pereţi vitraţi, către gradină şi către piscină. Toate spaţiile de la parter sunt, de altfel, foarte bine iluminate natural, datorită generozităţii ferestrelor.

    O scară uneşte holul de la parter cu holul de la etaj, permiţând trecerea la următorul nivel. Etajul, cu o suprafaţă de 120 mp, este destinat în totalitate zo-nei de noapte.

    Acesta beneficiază de două băi, de 5,6 mp, res-pec-tiv 7,4 mp situate în partea stângă a holului de 15,7 mp, care prelungeşte scara de legătură.

    În continuare, pe partea stângă, se află un dressing de 8,25 mp, care deserveşte un dormitor matri-mo-nial de 29 mp.

    Dormitorul matrimonial mai dispune de un balcon generos cu vedere la piscină şi la curtea asfaltată. În partea dreaptă a holului se află un al doilea dormi-tor, de 7,6 mp.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional