Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

NEPI a obţinut 20 milioane euro pentru Shopping City Galaţi

A.C. Finanţare /

NEPI a obţinut 20 milioane euro pentru Shopping City Galaţi

Compania New Europe Property Investments (NEPI) a primit, în februarie, un credit de 20 milioane euro, pe cinci ani, de la Garanti Bank, pentru refinanţarea parţială a investiţiei în centrul comercial Shopping City Galaţi, potrivit unui comunicat remis, astăzi, redacţiei.

Shopping City Galaţi a fost inaugurat în noiembrie 2013 şi are o suprafaţă închiriabilă de 27.206 metri pătraţi (mp), printre chiriaşii centrului fiind şi companiile Altex, B&B Collection, Benvenuti, C&A, CCC, Carrefour, Deichmann, dm, Domo, Flanco, H&M, KFC, Intersport, Killtec, Leonardo, New Yorker, Puma şi Sensiblu.

Fondul de investiţii NEPI are un portofoliu de centre comerciale de peste 200.000 mp pe piaţa locală şi mai are în lucru trei proiecte de retail, respectiv Mega Mall Bucureşti, Vulcan Strip Mall Bucureşti şi Târgu Jiu Shopping City.

În prezent, fondul de investiţii gestionează în România: Promenada Mall Brăila, Ploieşti Shopping City, Retail Park Auchan Piteşti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview în Bucureşti şi City Business Centre Timişoara.

NEPI este primul fond de investiţii imobiliare listat la Bursa de Valori Bucureşti, pe segmentul de piaţă creat pentru Real Estate Investment Trusts (REITs). Fondul mai este listat la bursele de valori de la Johannesburg (Africa de Sud) şi pe piaţa alternativă de la Londra.

NEPI deţine proprietăţi în România în valoare de 1,041 miliarde euro, în urcare de la 624,413 milioane euro la finalul anului 2012.

Garanti Bank România face parte din grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneşte şi Garanti Leasing şi Garanti Credite de Consum.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional