Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Rata de absorbtie a fondurilor POS Mediu creste rapid

A.D. Finanţare /

Comisia Europeana a aprobat de la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii iulie 84 de proiecte prin Programul Operational Sectorial de Mediu. Valoarea totala a proiectelor este de 532,8 milioane euro.

Gradul de absorbite a fondurilor europene a atins in 2013 aproape 17% din alocarea pentru POS Mediu, fata de 8% in decembrie 2012, potrivit reprezentantilot Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice.

Cele mai mari sume au fost acordate in acest an axelor vizand protectia impotriva inundatiilor - 5 proiecte (265,3 milioane euro), managementul deseurilor - 4 proiecte (189,3 milioane euro) si protectia naturii - 66 proiecte (93,2 milioane euro).

Tot in perioada ianuarie - iulie 2013 au fost semnate contracte de finantare cu beneficiarii pentru 59 de proiecte.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional