Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

RESTAURANT PARTER

Proiecte /

RESTAURANT PARTER
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    S teren =1500 mp

    Procentul de ocupare al terenului = 55.06%

    Coeficientul de utilizare al terenului: =0.55 m2 A.d.c./m2 teren

    S construită =826 mp

    S desfăşurată =826 mp

    Înălţimea maximă = 8.20 m

    Înălţime la cornişe =7.30 m

    S betonată alei = 150 mp

    Acest proiect vizează un restaurant unde fiecare colţişor are povestea lui. Restaurantul este locul ideal unde vă puteţi organiza întâlnirile şi mesele de afaceri, aniversările şi orice eveniment important din viaţa dumneavoastră.

    La o primă vedere în acest loc problemele nu există. Acest spaţiu funcţionează la standarde foarte ridicate şi caută să satisfacă exigenţe superioare. Scopul acestei unităţi de alimentaţie publică este de a răspunde în cele mai bune condiţii cererii de preparate culinare şi de băuturi. Se ştie că, în zilele noastre, indiferent dacă este vorba de o localitate mare sau mică, în restaurante se alimentează un număr tot mai mare de oameni (în special orăşeni care iau masa destul de des în afara locuinţei lor).

    Este o unitate care caută să îşi menţină un look modern, să fie în pas cu ultimele tendinţe. Restaurantul, cu ambianţa sa discret luxoasă, cu excelenta bucătărie, minunata listă de băuturi şi serviciul impecabil, este astăzi o adresă elegantă ce garantează reuşita întâlnirilor de afaceri sau de plăcere.

    Construcţia se desfăşoară pe un nivel (parter). Acesta cuprinde sala de mese, bucătărie, un spaţiu de dans şi două grupuri sanitare. Terasa parterului face legătura între sala de mese şi exterior.

    MATERIALE PROPUSE

    Pereţii exteriori se vor realiza din BCA, placaţi cu termosistem din polistiren de 10 cm şi finisaţi cu tencuială decorativă pe bază de cuarţ. Tâmplăria exterioară este din PVC cu geam termopan.

    FINISAJE INTERIOARE

    Tâmplăria interioară este din PVC. Acoperişul clădirii este tip şarpantă. Finisajele interioare prevăzute sunt moderne şi de calitate. Pentru pereţi şi tavane s-au ales zugrăveli lavabile anticondens şi zugrăveli pe bază de cuarţ.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional