Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Romania a incasat peste 2 miliarde euro fonduri europene

I.D. Finanţare /

Comisia Europeana a rambursat Romaniei peste doua miliarde de euro in perioada 1 ianuarie - 2 octombrie 2013.

Cea mai mare suma a fost rambursata in cadrul Programului Operational Regional - peste 572 milioane de euro. Pe locul al doilea din punct de vedere al fondurilor rambursate se situeaza Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, in cadrul caruia au fost returnate fonduri in valoare de peste 571 milioane de euro. Prin Programul Operational Sectorial Mediu au fost rambursate fonduri de peste 441 milioane de euro, iar prin Programul Operational Sectorial Transport a fost returnata o suma de peste 429 milioane de euro.

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, a declarat:

"Romania a incasat peste doua miliarde de euro de la Comisia Europeana in acest an, valoarea totala a rambursarilor ajungand in prezent la un nivel aproape dublu fata de sfarsitul anului 2012. Cu alte cuvinte, suma incasata in 2013 este aproape egala cu cea returnata de Comisie in intreaga perioada 2007-2012, fapt care demonstreaza eficienta masurilor implementate de Guvernul Romaniei in acest an."

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional