Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Vilă la Breaza

F.A. Proiecte /

Vilă la Breaza
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicatori tehnici:

    Suprafaţă teren 737,00 mp

    Suprafaţa construită 155,00 mp

    Suprafaţa desfăşurată 291,50 mp

    Suprafaţa utilă 195,50 mp

    Suprafaţa betonată (alei, trotuare)150,00 mp

    Suprafaţă zona verde 432,00 mp

    Înălţimea la streaşină 4,88 m

    Înălţimea la coamă 8,71 m

    Vila prezentată urmează să fie construită la Breaza, în judeţul Prahova.

    Are regimul de înălţime parter plus un etaj. Accesul se face la parter într-un hol mare, de peste 25 mp, în care se găseşte scara interioară şi o baie de servici.

    Din hol se intră în camera de zi (36 mp), care are ieşire pe o terasă de circa 29 mp. La parter se află bucătăria şi locul de luat masa. Etajul adăposteşte patru dormitoare şi două băi.

    Construcţia va fi executată pe fundaţii izolate, o structură în cadre cu grinzi, stâlpi şi planşee din beton armat.

    Închiderile exterioare se vor executa din zidărie de cărămidă. Peste acestea, precum şi pe ele-men-tele de structură din beton armat, se mon-tează, la faţa exterioară, o termoizolaţie din po-listiren extrudat de 5 cm grosime.

    Compartimentările interioare se vor face din pereţi cu două feţe din gips-carton pe structură metalică uşoară. La interior, pereţii vor fi ten-cu-iţi cu mortar de var-ciment, peste care se va aplica un placaj cu faianţă în băi şi bucătărie (pe o înălţime de 2,10 m) sau se va executa gled de ipsos, zugrăvit cu vopsele de tip vinarom-alb. La tavane, se vor executa aceleaşi finisaje.

    Pardoselile interioare vor fi din parchet lamelar în holurile de etaj, scara spre etajul 1, living şi dormitoare şi cu gresie ceramică în holul de la parter, băi şi bucătărie. La terase, pardoseala va fi din gresie ceramică mată de exterior pozată pe beton de panta.

    Închiderile laterale vor fi completate cu tâm-plă-rie din P.V.C. şi geam termopan low-e la închi-deri de goluri - ferestre.

    Tencuielile exterioare se vor face cu mortar de ciment, drişcuite fin, faţadele fiind zugrăvite cu vopsea tip tencuieli decorative. Soclul va fi ten-cuit cu praf de piatră.

    Acoperişul are o învelitoare din ţiglă de beton, pe o şarpantă din lemn pe scaune cu panta 30 gra-de faţă de orizontală.

    Clădirea va fi dotată cu centrală termică proprie - cu tiraj forţat (combustibil gaze) pentru încăl-zire şi apă caldă menajeră.

    Construcţia va fi racordată la reţelele existente în zonă - respectiv energie electrică, apă şi gaze.

    Pentru reţeaua de apă se va realiza un puţ cu o adâncime de 25 m care va deservi întreaga gospodărie iar canalizarea se realizează prin colectarea apelor menajere într-o staţie de epurare.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional