Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ADRIAN STĂNESCU, PROJECT MANAGER IMOBILIARIUM: "Apartamentele cu două camere - cele mai căutate de clienţii care vor o locuinţă"

Piaţa Imobiliară /

Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium

Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Apartamentele cu două şi trei camere rămân, de departe, cele mai căutate de către clienţii care vor să îşi achiziţioneze o locuinţă, pre-zenţi la ultima ediţie a Târgului Imobiliarium, ne-a spus Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium.

    Potrivit domniei sale, la ultima ediţie a Târgului Imobiliarium, care s-a desfăşurat în perioada 17-19 mai 2019, au fost prezenţi aproximativ 65 de dezvoltatori imobiliari, cu circa 90 de proiecte, numărul fiind în creştere comparativ cu ediţia precedentă.

    Domnul Stănescu ne-a declarat: "În continuare, rămâne zona de vizualizare 3D a unităţilor locative - clienţii pot găsi la standuri ochelari 3D şi pot vizualiza anumite apartamente; rămâne şi sistemul de înregistrare prin scanare - astfel, noi îi asigurăm pe vizitatori că datele lor corecte merg la dezvoltatori, iar pe aceştia din urmă îi asigurăm că nu au cum să piardă schimbul de date. Ca ofertă, în momentul aces-ta sunt mai multe case, per total, comparativ cu ediţia precedentă a târgului. Apartamentele cu două şi trei camere rămân, de departe, cele mai numeroase. Avem noutăţi în ceea ce priveşte materialele de construcţii - în zona caselor pasive, de exemplu, cei interesaţi pot vedea aici câteva soluţii utile, dar şi unele proiecte noi, care ies pentru prima dată, oficial, pe piaţă cu oferte".

    În ceea ce priveşte tendinţele pieţei imobiliare de la noi, Adrian Stănescu ne-a spus că, de la ultima ediţie şi până acum, acestea au rămas aceleaşi, cu unele ajustări, explicând: "Nu putem să spunem nici că au scăzut, nici că au crescut preţurile locuinţelor. Este o ajustare acum pentru că, faţă de toamna trecută, cererea pe vizitator a cres-cut puţin, dar şi atenţia pe care acesta o acordă imobilului pe care vrea să îl cumpere. Clienţii sunt mai riguroşi, ceea ce este bine. În mare parte se păstrează tendinţa de toamna trecută, dar numărul de locuinţe care sunt efectiv în construcţie acum este puţin mai mare".

    Apartamentele cu două camere rămân cele mai solicitate de către clienţi, urmează apartamentele cu trei camere, iar între un apartament cu patru camere şi o casă, alegerea clientului depinde foarte mult de trenduri, pentru că lucrurile sunt de la egal la egal, ne-a mai spus domnul Stănescu.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional