Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADVERTORIALPefoc.ro te ajută să faci schimbări inteligente pentru locuinţa ta

Amenajări /

Pefoc.ro te ajută să faci schimbări inteligente pentru locuinţa ta

Te-ai gândit că e momentul să faci o schimbare în locuinţa ta şi te-ai hotărât că vrei să achiziţionezi un semineu, dar nu ştii dacă ai motive suficient de bune ca să faci asta? Pentru că poate fi o investiţie destul de mare e normal să te întrebi dacă se merită. În primul rând design-ul şi funcţionalitatea ar trebui să te convingă. Instalarea şemineelor în interiorul locuinţei se practică de sute de ani. În prezent, acestea nu au doar un rol practic, cât şi unul decorativ.

Şemineul îl alegem în funcţie de spaţiul pe care il avem la dispoziţie şi în funcţie de amenajarea interioară de ansamblu a locuinţei. Aspectul rămâne o latură importantă. Astfel pot fi achiziţionate şeminee cu manta de lemn în diferite nuanţe sau cu manta cu efect de piatră. Design-ul poate fi de la clasic, la modern sau rustic şi chiar exclusivist dacă alegem seminee pe gaz sau cele cu bioetanol. Şemineele diferă foarte mult în ceea ce priveşte designul, dar şi din punctul de vedere al complexităţii. Există variante simple care funcţionează la o simplă activare, dar sunt şi modele cu un grad de activare mai dificil care de regulă necesită asistenţă autorizată.

Design-ul şemineului oferă un plus de culoare casei tale şi creează o atmosferă plăcută şi relaxantă pentru cei din familia ta. Acesta este unul din motivele principale pentru care oamenii apelează la construirea unui şemineu. Dar pe lângă faptul că este un obiect care înnobilează locuinţa, acesta ne aduce aminte şi de atmosfera din casa bunicilor şi de bucuria copilăriei. Dacă investeşti într-un şemineu pe lemne ai parte şi de căldură la un preţ scăzut, iar pe lângă asta beneficiezi şi de ambianţa plăcută oferită de lemnul care arde în focar.

Pe lângă incontestabilele rezultate de ordin estetic ale unei astfel de decizii, un şemineu funcţional poate deveni şi o importantă sursă de căldură în spaţiul unde e construit, datorită tehnologiei foarte avansate. Capacitatea şemineului de a încălzi o locuinţă se întinde de la 50-100 de metri pătraţi pănă la 300 de metri pătraţi, căldura transferandu-se în celelalte camere cu ajutorul tubulaturii izolate sau prin calorifere, dupa preferinţa utilizatorului. Pornind de la focarul deschis, ce conferă un randament mai mic de încălzire, însă suficient pentru o zi răcoroasă, la focarul de fontă sau şamotă ce încălzesc încăperea în care sunt montate, şemineele pot să dispună şi de focare termoventilate ce pot încălzi chiar trei încăperi sau focare tip centrală termică.

Echipa Pefoc realizează orice model de şemineu dorit, singurele restricţii fiind detaliile tehnice care trebuie respectate pentru siguranţa ta şi a familiei! Construcţia şemineelor se face doar cu materiale profesionale, iar echipa de specialişti în domeniu garantează o bună funcţionalitate, un plus de siguranţă şi o durată mare de viata! Alege Pefoc.ro şi ai o gamă diversificată de seminee pe gaz care pot fi montate în aproape orice locaţie inclusiv la blocuri, coşuri de fum, materiale necesare pentru întreţinere sau usa de semineu cu diverse tipuri de sticlă.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional