Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ADVERTORIAL Un nou concept de locuire urbană capătă contur lângă Herăstrău

Piaţa Imobiliară /

 Un nou concept de locuire urbană capătă contur lângă Herăstrău
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Nordul capitalei este în prezent una dintre cele mai dinamice zone ale Bucureştiului, cu numeroase centre de afaceri, importante puncte comerciale şi ansambluri rezidenţiale impunătoare.

    La 300m de Parcul Herăstrău, între teii maturi din Bulevardul Ficusului, prinde contur un nou concept de locuire urbană, ce îşi propune crearea unei mici lumi care să răspândească în jur cultul bunăstării şi al valorii, confortul şi bucuria vieţii, specifice adevăraţilor europeni. Ficusului Rezidenţial este proiecţia unui stil de viaţă distinct, acordând o importanţă deosebită aspectelor ce ţin de siguranţa familiei, standardelor de calitate şi intimitatea locuirii într-un condominium select, aflat într-o zonă cheie Bucureştiului, dar ferit totuşi de aglomeraţia urbană.

    Unicitatea proiectului derivă, în primul rând , din formatul restrâns de locuire propus; nu vom regăsi aici blocuri-turn, nici sute de apartamente, ci doar 12 locuinţe diferite, organizate în mod eficient într-un imobil tip vilă S+P+2+M. Eforturile de realizare a ansamblului se concentrează pe redarea caracterului de cămin şi a sentimentului de "acasă", mai presus de construirea efectivă a unei case. Acest lucru se realizează începând cu siguranţa construcţiei, transpusă practic într-o structură de beton armat cu zidărie din cărămidă porotherm şi partiţionări tot din cărămidă porotherm pentru toţi pereţii, inclusiv pereţii despărţitori din interiorul locuinţelor. Apartamentele de 2, 3 şi 4 camere dispun de compartimentări generoase, care au fost gândite astfel încât suprafeţele utile să fie eficientizate la potenţialul lor maxim. Tot în acest sens, au fost create boxe subterane spaţioase pentru fiecare apartament care să păstreze lucrurile suplimentare. Pentru a preîntâmpina nevoile familiilor, imobilul este prevăzut cu lift Schindler, împrejmuire a complexului şi acces personalizat. Deschiderea spaţiilor interioare către grădină şi teii din jurul imobilului, precum şi terasele suspendate conferă intimitate şi stabilesc o relaţie strânsă cu mediul natural exterior.

    Acest nou concept de locuire urbană, la standarde rezidenţiale ridicate, se adresează persoanelor cu un stil de viată dinamic, nevoi complexe şi aşteptări diferite, pentru care locuinţa este zona de retragere, confort şi relaxare. Ficusului Rezidenţial transformă spaţiul imaginar al dorinţelor şi aşteptărilor într-un spaţiu tangibil şi îşi aşteaptă oaspeţii să formeze comunitatea care se va bucura începând cu luna iunie a acestui an de calitatea şi valoarea unor locuinţe unice.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional