Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

APARATE PENTRU CONSTRUCTORIMotorola lansează o serie de telefoane rezistente la şocuri

Perspective /

Motorola lansează o serie de telefoane rezistente la şocuri
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Telefoanele au devenit nişte "unelte" indispensabile omului şi tocmai de aceea, pentru cei care activează în anumite domenii de activitate, cum ar fi construcţiile, este nevoie de nişte aparate foarte robuste.

    Motorola are, începând cu luna iunie, o serie de smartphone-uri rezistente la şocuri, primul model din serie fiind lansat pe piaţă sub titulatura Defy. Compania deţinută de Lenovo a prezentat Defy, un smartphone care va da startul un serii de smartphone-uri rezistente, construite cu ajutorul Bullitt Group, firma britanică ce deţine licenţa globală a brandului Caterpillar pentru telefoane rezistente.

    Conform producătorului, Defy este rezistent la praf, nisip şi umiditate, conform certificării IP68. Vreme de până la 35 de minute, telefonul rezistă şi sub apă, la o adâncime de până la 1,5 metri.

    Acelaşi terminal se laudă cu certificarea militară MIL-SPEC 810H pentru rezistenţă la temperaturi extreme, vibraţii şi căderi libere, aleatorii şi repetitive, în manieră controlată. Defy are un ecran Gorilla Glass Victus de 6,5 inch, cu 720x1600 pixeli rezoluţie.

    În spatele acestuia se ascund un procesor Snapdragon 662, 4GB RAM, 64GB spaţiu de stocare şi o baterie de 5.000mAh.

    Camera foto principală are 48MP şi este susţinută de o lentilă macro de 2MP şi un senzor de profunzime de 2MP. Pe partea de conectivitate smartphone-ul cu Android 10 oferă 4G, NFC, Bluetooth 5.0 şi chiar o ieşire audio de 3,5 mm impermeabilă. Defy a intrat pe piaţă la sfârşitul lunii iunie, având un preţ recomandat de 329 de euro.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional