Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Aproape jumătate din investiţiile Primăriei Râmnicu Vâlcea sunt finanţate din surse extrabugetare

F.A. Investiţii /

Aproape jumătate din investiţiile Primăriei Râmnicu Vâlcea sunt finanţate din surse extrabugetare

Primăria din Municipiul Râmnicu Vâlcea derulează un program de investiţii, în acest an, în valoare totală de 57,75 milioane de lei. Din această valoare, 12,32 milioane de lei au fost cheltuite în primul trimestru al anului, ne-a spus Elena Sâia, şeful serviciului Investiţii, din cadrul municipalităţii. Domnia sa ne-a declarat că sursele de finanţare sunt bugetul de stat, care contribuie cu 3,46 milioane de lei, bugetul local, din care au fost alocate 7,86 milioane de lei, fondul de rulment - 20,19 milioane de lei şi alte surse legal constituite (credite, granturi, fonduri europene etc.), din care au fost atribuite 26,24 milioane de lei.

Obiectivele de investiţii sunt împărţite pe mai multe capitole, după cum urmează: domeniul de locuinţe, servicii şi dezvoltare publică primeşte 5,13 milioane de lei; învăţământul beneficiază de 5,5 milioane de lei; pentru sectorul de transport şi urbanism au fost alocate mai mult de 7 milioane de lei; peste 1,4 milioane de lei merg către asistenţa socială; protecţia mediului dispune de o sumă mai mare de 35,45 milioane de lei; în timp ce pentru alte cheltuieli de investiţii sunt destinate aproximativ 12,51 milioane de lei - aproape 6 milioane pentru dotări independente, 1,36 milioane pentru proiecte şi studii şi peste 5,23 milioane pentru achiziţii de imobile.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional