Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Asociatia Municipiilor si-a stabilit noua conducere

A.D. Perspective /

Adunarea Generala a Asociatia Municiilor din Romania (AMR) a ales noua conducere a organizatiei. Astfel, Tudor Pendiu, primarul municipiului Pitesti, ramane presedintele AMR.

Noul presedinte executiv este Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

Functiile de prim-vicepresedinti sunt ocupate de Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad si Gheorghe Nechita, primarul municipiului Iaşi.

AMR si-a mai stabilit si 5 vicepresedinti: Robert Sorin Negoita, primarul Sectorului 3,

Rares Manescu, primarul Sectorului 6, Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2, Constantin Gherghe, primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin si Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacau.

Purtatorul de cuvant al AMR este Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

In cadrul reuniunii, premierul Victor Ponta la declarat primarilor de municipii urmatoarele: "Consider ca trebuie sa aveti mai multe responsabilitati pentru ca sunteti cei in care cetatenii au cea mai mare incredere. Avem o sansa sa facem o descentralizare reala. Cred ca Guvernul are prea multe puteri si prea multe atributii. Nu cred ca deciziile luate la Bucuresti sunt cele mai eficiente. Nu se descentralizeaza nimic fara resurse".

La randul sau, presedintele AMR, Tudor Pendiuc, a precizat ca obiectivul principal al AMR este descentralizarea. "Noile responsabilitati trebuie sa vina insotite de resurse pentru a putea indeplini ceea ce ne-am asumat in fata cetatenilor pentru ca, daca orasele Romaniei vor arata bine si Romania va arata mai bine", a declarat domnul Pendiuc.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional