Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

BACĂU:Barrier a investit peste 5 milioane euro într-un centru de producţie de tâmplărie PVC

A.C. Amenajări /

Barrier a investit peste 5 milioane euro într-un centru de producţie de tâmplărie PVC

Barrier, companie producătoare de tâmplărie PVC a inaugurat la Bacău un centru de producţie de tâmplărie PVC, investiţia totală ridicându-se la peste 5 milioane de euro, iar lucrările au durat aproximativ 30 de luni.

Noua fabrică, în care lucrează 200 de persoane, beneficiază de un sistem integrat de producţie, care foloseşte linii de fabricaţie de la Rotox şi are o capacitate de producţie de 700 de ferestre pe zi. În prezent, în fabrica de la Bacău sunt disponibile utilaje pentru producţia de ferestre şi uşi, foliere profile, curbare profile, producţia de uşi de garaj şi rulouri, iar din 2015 se va începe şi producţia de sticlă termoizolantă.

"Noul centru de producţie a venit ca un pas natural în evoluţia companiei, datorită creşterii cererii pentru produsele noastre. Încă din 2003, de când am deschis primul atelier de producţie, ne-am concentrat pe dorinţele clienţilor noştri, oferindu-le nu numai produse de calitate, ci şi servicii pre şi post vânzare, mai rar întâlnite pe piaţa pe care activăm. Ne dorim să venim cu soluţii complete, să fim un adevărat consultant pentru cei care au nevoie de o tâmplărie din PVC, astfel că în viitorul apropiat ne dorim să dotăm noul centru de producţie cu tehnologie pentru producţia de sticlă şi noi linii de producţie PVC", spune Adrian Garmacea, director general al companiei producătoare Barrier.

În prezent, produsele Barrier sunt disponibile în majoritatea judeţelor din România, prin intermediul unei reţele de peste 300 de colaboratori. În plus, compania exportă tâmplărie PVC în ţări precum Italia, Franţa, Belgia sau Germania,urmând să se extindă şi pe pieţele din Anglia, Olanda şi Spania.

De asemenea, compania a înfiinţat Academia Barrier, destinată angajaţilor. Prin intermediul acestui program, ei pot beneficia de cursuri de specializare şi perfecţionare în domeniul producţiei de tâmplărie de PVC.

Brandul Barrier este produs de către compania Electric Plus din Bacău, primul atelier de producţie fiind înfiinţat în 2003.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional