Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Bazin didactic de înot

Investiţii /

Bazin didactic de înot
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Investiţiile în infrastructura sportivă sunt tot mai dese, multe dintre acestea fiind date în folosinţă. Consiliul Judeţean Bihor a anunţat inaugurarea unui bazin didactic de înot în oraşul Săcueni, primul complex finalizat din cele şapte în lucru din judeţ. Vicepreşedintele CJ Bihor, Călin Gal, a participat la inaugurarea obiectivului alături de ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Durabilă Bihor (ADD Bihor), reprezentanţii firmei de construcţii şi autorităţile locale. Complexul are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25 x 12.5 m, respectiv 6 x 12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare şi tribune şi a fost predat de ADD în administrarea Primăriei Săcueni. Valoarea proiectului se ridică la 5,4 milioane de lei, iar firma responsabilă de construcţie este Costa Voc Impex SRL.

    "Ne bucurăm că am reuşit să grăbim lucrările şi să redăm acest bazin circuitului sportiv din judeţul Bihor, care face parte dintr-o reţea de bazine dedicate elevilor din Bihor. Le mulţumim constructorilor, echipei ADD Bihor şi primarilor pentru realizarea acestor proiecte", a afirmat vicepreşedintele CJ Bihor, Călin Gal. Mai sunt în lucru alte şase astfel de baze în Nucet, Beiuş, Ştei, Salonta, Marghita şi Valea lui Mihai. Bugetul alocat pentru întreaga investiţie, inclusiv cea din Săcueni, este de 35,7 milioane de lei. Cu excepţia oraşului Salonta, unde constructorul este SC Davinci SRL, în celelalte localităţi firma care execută lucrările este Costa Voc Impex SRL. Consiliul Judeţean Bihor, prin ADD Bihor, gestio­nează programul de realizare a bazinelor didactice, al căror scop este de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional