Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Belvedere Residences, vândut peste 85% din prima fază

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

Belvedere Residences, vândut peste 85% din prima fază

Belvedere Residences, proiect rezidenţial aflat în curs de dezvoltare în zona Aviaţiei - Barbu Văcărescu, a vândut peste 85% din prima fază, care include 238 de apartamente în cele două imobile şi care va fi finalizată la începutul anului viitor, potrivit unui comunicat al companiei de consultanţă imobiliară "Coldwell Banker" România.

Belvedere Residences este situat pe Strada Fabrica de Glucoză, în apropierea clădirilor de birouri situate lângă staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu. De asemenea, ansamblul rezidenţial oferă acces şi către mai multe linii de transport în comun, centrelele comerciale Promenada Mall şi Băneasa Shopping City, instituţii de învăţământ şi zone verzi, oferite de parcul Tei.

Elena Lavric, administrator unic - Belvedere Development, dezvoltatorul proiectului rezidenţial, a declarat: "Rezultatele de vânzări înregistrate în primele şapte luni de la lansarea proiectului vin ca o confirmare a interesului clienţilor pentru locuinţe în zona de Nord a Capitalei, şi anume în proximitatea cartierului Aviaţiei - Barbu Văcărescu, un areal care a cunoscut o dezvoltare solidă pe segmentul spaţiilor de birouri în ultimii ani. Pe lângă avantajul de a locui în apropierea locului de muncă, Belvedere Residences oferă (...) numeroase facilităţi pentru locatari precum spaţii comerciale amplasate într-un tronson dedicat, spaţii verzi, curţi interioare spaţioase, locuri de joacă pentru copii şi locuri de parcare subterane şi supraterane".

Antreprenorul general al Belvedere Residences este compania locală de construcţii "Bog'Art".

Prima fază a Belvedere Residences include mai multe tipuri de apartamente, de la studiouri duble (53 de metri pătraţi suprafaţă construită) cu preţuri pornind de la 49.300 de euro + 5% TVA, apartamente cu două camere (65 de metri pătraţi suprafaţă construită) cu preţuri pornind de la 60.500 de euro + 5% TVA şi apartamente cu trei camere (88 de metri pătraţi suprafaţă construită) cu preţuri pornind de la 79.000 de euro + 5% TVA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional