Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

BURSA Construcţiilor - 20 de ani de apariţie neîntreruptă

Perspective /

BURSA Construcţiilor - 20 de ani de apariţie neîntreruptă
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    BURSA Construcţiilor a împlinit, anul acesta, 20 de ani de apariţie neîntreruptă, eveniment aniversat, în seara zilei de 21 iunie, în cadrul unei Gale, la restaurantul Elisabeta.

    În deschiderea evenimentului festiv, domnul Ovidiu Iliescu, directorul general al Casei Sociale a Constructorilor (CSC), a ţinut să felicite publicaţia noastră.

    Domnia sa a spus: "Cu Revista BURSA Construcţiilor colaborăm de foarte mulţi ani. Am fost şi suntem partenerii de încredere ai acestei prestigioase publicaţii, care împlineşte 20 de ani de activitate, cu unul mai mult decât Casa Socială a Construcţiilor.

    Pentru CSC, încă de la înfiinţare, Revista a însemnat un model de informare şi de eleganţă în ceea ce priveşte prezentarea corectă şi fără interferenţe a situaţiei sectorului de construcţii. A fost un instrument de lucru pentru noi, a avut o ţinută deosebită în toţi aceşti ani şi consider că a fost un lucru necesar să apară pe piaţa construcţiilor această prestigioasă revistă, alături de cealaltă publicaţie a Grupului de Presă BURSA - Ziarul BURSA - pentru care cred că toţi trebuie să-i mulţumim lui MAKE, directorul general al trustului. Mă bucur că cele două entităţi (Casa Socială şi Grupul BURSA) au fost alături una de alta şi sper să colaborăm şi în continuare.

    Urez la mulţi ani Revistei, colaboratorilor, celor care ştiu că depun foarte mult suflet la realizarea fiecărui număr al acestei publicaţii - şi eu sunt unul dintre cei care pot să vă spun cu mâna pe inimă că ştiu ce înseamnă efortul pe care îl depun cei care fac Revista BURSA Construcţiilor.

    Vă urez să aveţi cât mai multe realizări frumoase şi cât mai mulţi ani de apariţie!"

    Partenerii evenimentului, cărora le mulţumim, au fost Casa Socială a Constructorilor, Hidroconstrucţia, Wienerberger, Holzindustrie Schweighofer, Electromagnetica, New Point, Veranda Mall, Garanti Leasing, Bauder, ANEVAR, CELCO, Alexandrion Group, Florăria Flor de los Andes, Restaurantul Elisabeta, Rovigo, Cofetăria Armand, Agrafa Print.

    La mulţi ani, BURSA Construcţiilor!

    BURSA Construcţiilor şi CSC au acordat 18 diplome de excelenţă

    Revista Bursa Construcţiilor şi Casa Socială a Constructorilor au acordat 18 diplome de excelenţă, următoarelor companii şi asociaţii din domeniu: Hidroconstrucţia, Wienerberger, Electromagnetica, Orange, Teraplast, Lemet, ANEVAR, TIAB, Iridex Group Construcţii, BogArt, Veranda Mall, SC Construcţii Erbaşu SA, Socot Târgu Mureş, IASICON, Dedal Bahamat, Arcada Company, Praktiker şi CELCO.

    CSC a fost premiată, la rândul său, de Revista BURSA Construcţiilor.

    _____________

    Revista BURSA Construcţiilor - premiată pentru profesionalism şi obiectivitate

    Revista BURSA Construcţiilor a fost premiată cu un "Certificat de Excelenţă pentru cei 20 de ani de activitate, în care a relatat cu profesionalism şi obiectivitate despre industria construcţiilor".

    Diploma ne-a fost acordată în cadrul Galei "Bursa Construcţiilor - 20 de ani", de către Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC).

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional