Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cameleonia importă gresie şi faianţă pictate manual

Amenajări /

Cameleonia importă gresie şi faianţă pictate manual
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Gresie şi faianţă pictate manual, cu decoruri variate, specifice diverselor colţuri ale locuinţelor, localurilor, hotelurilor ori firmelor din varii domenii pot fi găsite la showroom-ul Cameleonia din centrul Capitalei.

    Delia Iancu, studentă în anul al IV-lea la Facultatea de Arhitectură, care a reprezentat compania la târgul recent din domeniu, ne-a precizat: "Avem atât faianţă pictată manual, plăci decorative, decoruri întregi alcătuite din plăcuţe prefabricate şi apoi turnate în matriţe şi pictate, dar şi gresie normală şi lavoare, produsele fiind importate din Spania. Foarte multe comenzi vin din partea Moldovei, de la magazine de brutărie, crame, restaurante, HoReCa, dar şi de la persoane care au case rustice. Sectorul plăcilor este în creştere, iar, odată cu dezvoltarea acestuia, oamenii au început să-şi modernizeze partea de design interior şi să-şi achiziţioneze elemente unicat".

    Cameleonia importă astfel de produse de circa 3-4 ani, iar comenzile se fac pe site sau la showroom, preţurile fiind în funcţie de comenzi şi personalizări, conform sursei citate. Aceasta ne-a precizat că lavoarele costă 650 euro, cu TVA inclusă, modelele de decoruri mai mari - de 60 pe 80 de cm - costă 925 de euro, iar cele mici - între 200 şi 250 de euro (preţul depinde de existenţa şi de tipul modelului).

    Reprezentanţii importatorului subliniază, pe site-ul companiei: "Acest proiect s-a născut din dorinţa de a adăuga culoare şi optimism în viaţa noastră. Precum un cameleon găseşte o culoare pentru fiecare situaţie în care se află, astfel încât reuşeşte să se integreze perfect în peisaj, la fel dorim să oferim produse pentru orice stil de viaţă, vârstă şi pentru orice preferinţă a ambientului.

    Cameleonia este un tărâm al culorilor, unde cei care îi alocă timp să îl exploreze ajung la experienţe de neuitat".

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional