Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Casa negustorului Ghiţă S. Popescu, scoasă la licitaţie

I.T. Piaţa Imobiliară /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Casa negustorului Ghiţă S. Popescu din strada Speranţei nr.32, zona Armenească, construită în anul 1913, a fost scoasă la licitaţie de Artmark Historical Estate cu un preţ de pornire de 1,5 milioane de euro, imobilul fiind estimat între 1,7 milioane de euro şi 2 milioane de euro.

Imobilul cu o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi, dispuşi pe S+P+E+M, cu 10 camere şi trei băi, a fost renovat recent, informează News.ro.

După o muncă de şase luni, sub coordonarea designerului Irina Neacşu, demisolul, un spaţiu de regulă puţin ofertant, a fost transformat într-un spaţiu cu destinaţie office.

Numeroase piese de mobilier personalizate, accente british într-un decor eclectic, tapetul desenat digital şi apoi imprimat pe hârtie, sistemul climateric în pardoseală sunt doar câteva dintre elementele care conferă farmec proprietăţii.

Întreaga locuinţă este o reinterpretare în cheie modernă a unui imobil dominat de trăsături arhitecturale clasice, specifice Bucureştiului de la început de secol XIX.

Terasa imobilului, amenajată modern, oferă o panoramă amplă a zonei, un peisaj dominat de clădiri interbelice avangardiste, moderniste, dar şi de imobile reprezentative pentru stilul neoromânesc sau eclectic.

Casa este disponibilă şi pentru închiriere.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional