Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Căzi cu jacuzzi Hydroline de la 6.500 la 18.000 de euro

Amenajări /

Căzi cu jacuzzi Hydroline de la 6.500 la 18.000 de euro
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Compania Hydroline din Timişoara produce şi montează căzi cu jacuzzi de exterior, saune finlandeze, centre spa, aqua parcuri, având o experienţă de peste 18 ani în domeniu. Potrivit lui Adrian Chicinaş, Area Sales Manager Hydroline, compania a contribuit la implementarea unor proiecte importante de aqua parcuri.

    Domnia sa ne-a declarat: "Suntem şi importator al unui brand american de jacuzzi de exterior - Sundance Spas - cu aproape 40 de ani experienţă în domeniu. De circa 5-6 ani acestea sunt fabricate în acelaşi grup cu brandul Jacuzzi, cei care achiziţionează astfel de produse beneficiind de calitate maximă, de hidromasaj la superlativ şi nu numai".

    Domnul Chicinaş ne-a precizat că societatea importă materia primă şi materialele din care sunt confecţionate produsele, din ţări ca Austria, Germania, Ungaria, Estonia, dar acestea sunt fabricate în cadrul unităţii de la Timişoara.

    Produsele Hydroline se adresează mai ales segmentului rezidenţial, unde se cer mai mult jacuzzi-urile, dar şi celui comercial, cum ar fi hotelurile sau pensiunile, mai nou acestea dorindu-şi, în majoritate, un centru spa, finanţat fie din fonduri europene, fie din surse proprii.

    "Avem un segment de public pe rezidenţial cu venituri care depăşesc mult media, preţurile la categoria jacuzzi pornind de la 6.500 de euro şi ajungând la 18.000 de euro, fără TVA. La saune, preţurile încep de la 1.800 de euro, iar aici prindem şi categoria de mijloc", ne-a spus Adrian Chicinaş, adăugând: "Sunt mai multe tipuri de saună şi au tot felul de denumiri. De exemplu sunt saunele finlandeze - uscate, cu temperaturi de 90-110 de grade şi saunele umede - care folosesc un generator de abur. Materialele din care sunt realizate acestea diferă. La saunele uscate folosim lemn, iar la cele umede sau la băile pe abur - sticlă şi hidroizolaţie". Compania execută produsele la comandă, pe dimensiunile solicitate de client.

    Hydroline produce şi piscine - rezidenţiale, bazine olimpice, aqua parcuri, anul trecut finalizând investiţia de la Arsenal Parc Orăştie, care constă, printre altele, în zece piscine exterioare, partea din interior, jacuzzi.

    "În Arsenal am investit circa 900.000 de euro şi am echipat 10-11 bazine exterioare, le-am finisat, am dotat interiorul cu saună finlandeză uscată, saună infra-roşu, baie de abur, jacuzzi, piscină interioară, toboganbe interioare şi exterioare".

    Referitor la piaţa de profil, reprezentantul companiei din Timişoara ne-a spus că există firme din domeniu care au plecat de la noi, dar că piaţa este în creştere, existând concurenţă.

    Reprezentantul producătorului timişorean ne-a declarat că are un concept nou Hydroline, singura expoziţie de profil la care mai participă fiind Construct Expo din Bucureşti: "Deşi până acum participam la târgurile din Ti-mişoara, Arad, Cluj, Arad (în oraşele mari), totuşi expoziţiile din România lasă de dorit, pentru că cei mai mulţi dintre cei interesaţi se informează mai mult din mediul online şi nu prea mai merg la târguri. Dar de multe ori online-ul înşeală şi, de aceea, când luăm legătura cu un client, după ce acesta a studiat site-ul nostru, îl invităm la show-room ca să testeze produsele. Inclusiv avem tot timpul un jacuzzi funcţional şi încercăm să implementăm clienţilor gândirea că trebuie să vină să testeze produsele. Românii sunt sceptici, dar am avut clienţi care au făcut acest lucru şi i-am câştigat, pentru că, tehnic, nu realizăm cum funcţionează aceste jeturi de apă şi de aceea trebuie să le simţim".

    Compania nu exportă, dar livrează în toată ţara, având şi un show- room deschis în Bucureşti şi 15-18 angajaţi. Hydrolilne este dealer exclusiv pe România al Sundance Spas de zece ani şi nu poate să vândă produse în afara ţării.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional